Saapaskoulutus

la 26.11. klo 9.00
Nuorisotyönohjaaja Jere ja vapaaehtoinen Sanna markkinoimassa Saappaan toimintaa Kiuruvedellä maan suurimmassa torj´kokkooksessa.

Seurakuntatalo

Ilmoittautuminen on päättynyt

Nyt on taas mahdollista astua Saappaisiin! Sinä 18-vuotias, tai täysi-ikäisyyttä lähestyvä henkilö, joka olet kiinnostunut nuorten auttamisesta: Haluatko olla keskustelukumppani, avunantaja ja opastaja siellä, missä nuoret viettävät aikaansa? (tottakai haluat).

Eri-ikäiset ja erilaisista taustoista tulleet vapaaehtoiset ovat Saappaan sydän ja sielu.Tätä sekalaista joukkoa yhdistää halu auttaa, kuunnella ja kulkea nuorten rinnalla.

Palveluoperaatio Saappaan vapaaehtoisena saat kohdata nuoria kadulla, festareilla tai netissä. Saappaan vapaaehtoiset ovat läsnä, kun nuoret haluavat juttuseuraa tai tarvitsevat jonkun pitämään huolta. Me tarjoamme apua nuorten toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Vapaaehtoisen tehtävään ei tarvitse lähteä takki auki, sillä me (Hanne ja Jere) järjestämme teille kattavan ja antoisan koulutuksen Saapas-toimintaan.
Koulutuksen aloituspäivä on lauantai 26.11. ja koulutus jatkuu sunnuntaina 27.11.22

Ei ole tehtäviä tai vastuita, joita osaava vapaaehtoinen ei voisi hoitaa.
(Kuvassa ohjaaja Jere ja Sanna-vapaaehtoinen markkinoimassa Saapastoimintaa Kiuruvedellä maan suurimmassa torjkokkooksessa).

Ilmoittaudu tästä

 

  • Aikuisille Aikuisille
  • Nuorille Nuorille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä