Kolumbialainen tyttö kuva Meeri Koutaniemi

Lähetys - ja avustustyö

Tule mukaan - sinut on kutsuttu lähetystyöhön

Lähetystyön on kristinuskon sanoman eteenpäin viemistä sanoin ja teoin. Se on Jeesuksesta kertomista lähellä ja kaukana, se on ihmisten auttamista Jeesuksen lähimmäisenrakkauden oppien mukaan.

Jokainen seurakuntalainen voi ottaa vastuuta omalla tavallaan, mm. rukoilemalla, neulomalla, leipomalla, laulamalla, kokoamalla teltan eri tilaisuksiin jne. Toiset lähtevät ja toiset saavat olla lähettämässä.

Tule mukaan, sinut on kutsuttu.

Lähetyskäsky Raamatussa:

Jeesus sanoi: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti." (Matteus 28:18-20)

In English:

Jesus came to them and said: "All authority in heaven and on earth has been given to me. Therefore go and make disciples of all nations, babtising them in the name of the Father and of the Son and of the Holy Spirit, and teaching them to obey everything I have commanded you. And surely I am with you always, to the very end of the age." (Matthew 28: 18-20)

Rovastikunnallinen Lähetyspäivä Kiuruvedellä la.18.4.2020 alk.klo 09.30 SIIRRETTY (maailmalla ja Suomessa vallitsevan pandemia/Koronavirus -tilanteen takia) myöhempään ajankohtaan.

Suomen Lähetysseurasta mukana palvelupäällikkö Juha Taanila. Juha kertoo mm. siitä, mitä kaikkea lähetyskentillä on saatu aikaan.

MAF Lähetyslentäjät kertovat omasta työstään maailmalla (vierailija varmistuu lähempänä).

Päivän aikana ruokailu (vapaaehtoinen ruokamaksu) ja pika-arpajaiset, sekä yhteilaulua.

Tervetuloa mukaan yhteiseen lähetykseen.

Iisalmen rovastikunnan postimerkkikilpailu 2018

Kiuruveden seurakunta sijoittui kilpailussa hienosti kolmannelle sijalle keräten postimerkkejä 21 922 kpl. Suuri kiitos kaikille kerääjille ja vapaaehtoisille keräyksen organisoimisesta. Postimerkkikeräys jatkuu edelleen ja postimerkkejä, kortteja ja merkillä varustettuja kuoria voi toimittaa Torintuvalle (kirpputorille), seurakuntatalon alasalissa tai kirkon eteisessä olevaan laatikkoo.

Lähetystaulu Kirahvi ja norsut

Lähetyssihteeri 60%