Päiväkerho

Päiväkerho on kristilliseen arvomaailmaan pohjautuvaa arkitoimintaa 3-5 vuotiaille lapsille. Kerhoon voivat ilmoittautua tänä vuonna 3-vuotta täyttävät lapset. Lisäksi uutena toimintana on tiistaina klo 9.00-10.30 välisenä aikana perhepäivähoitajien ryhmillä mahdollisuus tulla päiväkerhotiloihin askartelemaan, laulamaan, leikkimään ja kuuntelemaan satuja.

Kerhot kokoontuvat kerran viikossa seurakuntatalolla. Kerhoaika on kaikille päiväkerholaisille kaksi tuntia.
Kerhoissa leikitään, lauletaan, askarrellaan, luetaan satuja ja hiljennytään hartaustuokioon. Ulkoilemme myös sään niin salliessa. Mukaan päiväkerhoon otetaan kotoa pieni välipala ja kerhotossut tai jarrusukat. Kerholaukku- tai reppu on myös tarpeellinen.

Päiväkerhoihin voi ilmoittautua nyt myös sähköisesti seuraavan linkin kautta:

Lapsi värittää kuvaa.
Piirustustuokio.