lapsen kädet. Lapsi värittämässä väritys kuvia.

Päiväkerho

Päiväkerho on kristilliseen arvomaailmaan pohjautuvaa arkitoimintaa 2-5 vuotiaille lapsille.

Kerhot kokoontuvat kerran viikossa seurakuntatalolla. Kerhoaika on joko 1,5 tai kaksi tuntia.
Kerhoissa leikitään, lauletaan, askarrellaan, luetaan satuja ja hiljennytään hartaustuokioon. Ulkoilemme myös sään niin salliessa. Mukaan päiväkerhoon otetaan kotoa pieni välipala ja kerhotossut tai jarrusukat. Kerholaukku- tai reppu on myös tarpeellinen. Kerhoon voivat ilmoittautua uutena ikäluokkana 2-vuotiaat sekä 3-5-vuotiaat. Voit ilmoittaa lapsesi sähköpostilla, hilkka.eskelinen(at)evl.fi, tai aiemmin kotiin saamallasi ilmoittautumislomakkeella.

Ajankohtaista

Kerhoon otetaan kotoa mukaan pienet eväät, kerhotossut/jarrusukat ja vaihtovaatteet omaan reppuun tai laukkuun. Lisäksi koronatilanteesta johtuen lapsella tulisi olla mukana repussa omat sakset, liimapuikko, värikynät.

Lapsia ja aikuisia leikkimässä sateenkaari varjolla

Kirkkokatu 8
74700 Kiuruvesi