Papit ja diakoniatyöntekijät ovat seurakuntalaisia varten.

Kun mieltäsi painaa esimerkiksi yksinäisyys, suru, taloudelliset vaikeudet, masennus, parisuhdehuolet tai mikä tahansa muu murhe, voit kääntyä seurakunnan työntekijöiden puoleen.

Diakoniatoimistoon voi tulla käymään ilman ajanvarausta ma ja to klo 9-11. Voimme sopia myös tapaamisen muuhun aikaan. Papit ovat tavattavissa ajanvarauksella.

Myös Palveleva chat, puhelin ja netti ovat käytettävissäsi.

Vaikeiden asioiden kanssa ei ole hyvä jäädä yksin, vaan niistä on tärkeää puhua jonkun kanssa. Olipa mielessäsi iso tai pieni murhe, seurakunta on tukenasi.

 

Kiuruveden ruoka-apu

Kiuruveden ruoka-apu toimii helluntaiseurakunnan temppelin tiloissa osoitteessa Koulukkaantie 2. Se on avoin kaikille vähävaraisille. Jakelu on joka toinen maanantai klo 10-10.30.  Jaamme erilaisia elintarvikkeita hakijan omaan käyttöön niin kauan kuin ruokaa riittää.

Ruoka-apuun lahjoittaa elintarvikkeita Kiuruveden K-Supermarket, S-Market, ABC-liikenneasema, Tokmanni ja Itämaidon myymälä.

Myös Sinulla on mahdollisuus auttaa ja lahjoittaa kuivia elintarvikeita ruoka-apuun näissä kaupoissa asioidessasi. Erityisesti ruokaisista säilykkeistä on puutetta. Lämmin kiitos lahjoituksista!

Järj. Kiuruveden työttömät, Kiuruveden urheilijat, Kiuruveden helluntaiseurakunta ja Kiuruveden ev.lut.seurakunta

Mistä apua?


Kuopion kriisikeskusLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Takuu-säätiöLinkki avautuu uudessa välilehdessä auttaa velka ongelmissa.


Peliriippuvuus

PeluuriLinkki avautuu uudessa välilehdessä


Perheneuvonta

Kuopion seurakuntien perheasiain neuvottelukeskuksella on vastaanotto yläsavolaisia varten Iisalmessa (Ilvolankatu 14b) kahtena päivänä kuukaudessa. Vastaanotto on joka toinen tiistai klo 8.00-16.00. Vastaanottoa hoitaa perheneuvoja Irene Venejärvi. Perheneuvonta on maksutonta.

Asiakkaaksi hakeutuminen: vastaanottosihteeri puh. 040 4848 480, puhelinajat ma-pe 9-11
 

Päihteet ja muut riippuvuudet
 

PäihdelinkkiLinkki avautuu uudessa välilehdessä
 
 

Palveleva puhelin ja kirkon muu keskusteluapu

Toisinaan arki ei sujukaan kuin tanssi. Onneksi apua on tarjolla. Hiertääkö työpaikallasi? Tai oletko ilman työtä? Huolestuttaako rahatilanteesi? Aiheuttaako asuminen murheita? Tutustu avun muotoihin. Lisää tietoa löydät oman seurakuntasi sivuilta.   Arjen ongelmat

Risti ja kaksi naista