Kun mieltäsi painaa yksinäisyys, suru, taloudelliset vaikeudet, masennus, parisuhdehuolet tai mikä tahansa muu murhe, voit kääntyä seurakunnan työntekijöiden puoleen. Papit ja diakoniatyöntekijät  ovat seurakuntalaisia varten. Diakoniatoimistoon voi tulla käymään ilman ajanvarausta ma ja to klo 9-11. Voimme sopia myös tapaamisen muuhun aikaan. Myös Palveleva chat, puhelin ja netti ovat käytettävissäsi.

Vaikeiden asioiden kanssa ei ole hyvä jäädä yksin, vaan niistä on tärkeää puhua jonkun kanssa. Olipa mielessäsi iso tai pieni murhe, seurakunta on tukenasi.

 

Kiuruveden ruoka-apu

Kiuruveden ilmaisruokajakelun nimi on muuttunut Kiuruveden Ruoka-avuksi. Ruoka-apu Työttömien ruokalan tiloissa on avoin kaikille vähävaraisille. Jakelu on joka toinen maanantai  klo 10.  Jaamme erilaisia elintarvikkeita hakijan omaan käyttöön niin kauan kuin ruokaa riittää. Oma kassi mukaan!

Ruoka-apuun lahjoittaa elintarvikkeita K-supermarket, K-market, S-market, ABC-liikenneasema, Tokmanni ja Itämaidon myymälä. Lämmin kiitos lahjoituksista.

järj. Kiuruveden työttömät, Päiväkeskus Viskaalintupa, Kiuruveden helluntaiseurakunta ja Kiuruveden ev.lut.seurakunta

Mistä apua


Kuopion kriisikeskus

 

Takuu-säätiö auttaa velka ongelmissa.


Peliriippuvuus

Peluuri


Perheneuvonta

Kuopion seurakuntien perheasiain neuvottelukeskuksella on vastaanotto yläsavolaisia varten Iisalmessa (Ilvolankatu 14b) kahtena päivänä kuukaudessa. Vastaanotto on joka toinen tiistai klo 8.00-16.00. Vastaanottoa hoitaa perheneuvoja Irene Venejärvi. Perheneuvonta on maksutonta.

Asiakkaaksi hakeutuminen: vastaanottosihteeri puh. 040 4848 480, puhelinajat ma-pe 9-11
 

Päihteet ja muut riippuvuudet
Päihdelinkki
 
 

Palveleva puhelin, puh. 01019-0071

Toisinaan arki ei sujukaan kuin tanssi. Onneksi apua on tarjolla. Hiertääkö työpaikallasi? Tai oletko ilman työtä? Huolestuttaako rahatilanteesi? Aiheuttaako asuminen murheita? Tutustu avun muotoihin. Lisää tietoa löydät oman seurakuntasi sivuilta.   Arjen ongelmat

Risti ja kaksi naista