Kevät/kesä 2021

 

Lähetyspiiri kokoontuu seuraavan kerran elokuussa 2021. Ajankohdan ilmoittelu tulee tänne sivustoille ja Kiuruvesi lehteen.

Lähetyksen juhannusmyyjäiset Kiuruveden torilla to. 24.6.2021 klo 9 -12. Myytävänä voisilmäpullia, pullapitkoja, juhannussimaa yms. Pika-arpajaiset ja pieni lähetyskahvila. 

 

15.7.2021 klo 18 yhteislaulutilaisuus kirkonmäellä (kirkon ympäristö). Myynnissä kahvia ja vohveleita. Sateen sattuessa olemme surakuntatalolla.

 

Lähetys ottaa vastaan mm. myyntipöytiin erilaisia tuotteita; käsitöitä, leivonnaisia, arpajaispalkintoja, joulukoristeita jne. 

Olet tervetullut myös mukaan myymään, esiintymään (laulamaan, soittamaan, juontamaan), neulomaan, askartelemaan jne. Tarvittaessa materiaaleja saa lähetystoimistosta. Ole yhteydessä lähetyssihteeriin. 

 

Kaikissa kokoontumisissa noudatamme THLn anamia ohjeistuksia ja suosituksia koronapandemian osalta. Meillä on maskisuositus ja pidämme turvavälit. 

 

Myyjäisistä, arpajaisista, lounaista ja lahjoituksilla tuemme Suomen Lähetysseuran ja Pipliaseuran työtä maailmalla. 

 

"Lähetystyö lähtee halusta jakaa toisille lahjasta, jonka itse on saanut, Rolf Steffansson (Suomen Lähetysseuran toiminnanjohtaja) sanoo. Kristinuskon harjoittamiseen kuuluu myös aina hädän kohtaaminen ja siten Jumalan valtakunnan näkyväksi tekeminen".

Tukemamme kohteet löytyvät näiltä sivustoilta.