Syksyn/talven 2020/2021 toimintaa

Lähetyspiiri kokoontuu syyskaudella seurakuntatalon takkahuoneessa tai monitoimisalissa alk.klo 12.00   seuraavasti 5.10, 19.10, 2.11, 16.11, 30.11 ja 14.12.2020 Lähetyspiirissä alkuhartaus, saamme terveiset lähetyksestä maailmalla, keskustellaan ajankohtaisista asioista. Pieni välipalatarjoilu ja vapaaehtoinen maksu lähetykselle. Tervetuloa mukaan.

To. 29.10.2020 klo 9-12 Kekrimyyjäiset Kiuruveden torilla. Myytävänä mm.voisilmäpullia, pullapitkoja, kuivakakkuja, käsitöitä. Pika-arpajaiset ja pieni Lähetyskahvila paikan päällä. Tervetuloa ostoksille.

Su. 8.11.2020 klo 11.30 -13.30 Isänpäivälounas Kiuruveden seurakuntatalon Isossa salissa.

Marras/joulukuussa olemme mukana Kiuruveden joulunavauksessa. Myyntipöydässä käsitöitä, joulukortteja, Suomen Lähetysseuran Adventtikalenteri ja  leivonnaisia.

La.12.12.2020 klo 10-12 Adventtimyyjäiset Kiuruveden seurakunnan seurakuntatalolla, yläsalissa. Lähetyksen myyntipöydässä joululeivonnaisia, käsitöitä, kirjoja, Pipliaseuran kaksiosaisia joulukortteja jne. Paikalla myös Joulukahvila, lähetyksen ja diakonian hyväksi.

Ma. 14.12.2020 Lähetyspiirissä pieni Joulukuvaelma seimiasetelmien äärellä. Hartaus ja välipalatarjoilu. Vapaaehtoinen maksu lähetykselle.

Ti. 15.12.2020 klo 10 Kerhojen adventtikirkko ja joulupuuro.

Su. 20.12.2020 Kauneimmat Joululaulut Kiuruveden kirkossa, perinteisesti klo 17 ja 19.

Kauneimpia Joululauluja järjestetään joulukuussa useammassa eri paikassa. Seuraa ilmoittelua.

Jos haluat järjestää Kauneimmat Joululaulut, ole yhteydessä lähetyssihteeri Virpi Luotolampeen p. 0400 981 071 tai                    virpi.luotolampi@evl.fi

La. 2.1.2021 klo 13 tulossa musiikillinen Lähetystilaisuus kirkkoon.

Ke. 6.1.2021 klo 11.30 (jumalanpalveluksen jälkeen) Loppiaisen kauneimmat Joululaulut seurakuntatalon isossa salissa. Kahvitarjoilu.

Lähetys ottaa vastaan mm. myyntipöytiin erilaisia tuotteita; käsitöitä, leivonnaisia, arpajaispalkintoja, joulukoristeita jne.

Olet tervetullut myös mukaan myymään, esiintymään (laulamaan, oittamaan, juontamaan), neulomaan, askartelemaan jne. Tarvittaessa materiaaleja saa lähetystoimistosta. Ole yhteydessä lähetyssihteeriin.

Myyjäisistä, arpajaisista, lounaista, Joululauluista saaduilla tuotoilla tuemme Suomen Lähetysseuran ja Pipliaseuran työtä maailmalla.

"Lähetystyö lähtee halusta jakaa toisille lahjasta, jonka itse on saanut, Rolf Steffansson (Suomen Lähetysseuran toiminnanjohtaja) sanoo. Kristinuskon harjoittamiseen kuuluu myös aina hädän kohtaaminen ja siten Jumalan valtakunnan näkyväksi tekeminen".

Tukemamme kohteet löytyvät näiltä sivustoilta.