Lähetyksen kevät 2023

- sunnuntaina 14.5. äitienpäivälounas klo 11-13. Nyhtöpossua / kasvisvaihtoehto, perunat, suppilovahveromuhennos, mustaherukkasilli, uunijuurekset, vihersalaatti, porkkanaraaste, kahvi / tee / mehu ja täytekakkua. 20€ / aikuiset, 10€ / lapset ja nuoret, alle 6v. ilmainen. Maksuvälineinä käyvät käteinen ja pankkikortti.

- maanantaina 15.5. klo 14 monitoimisalissa (huom! aika ja paikka) lähetyspiirissä vieraana asiantuntija Pia Pyhtilä Suomen Lähetysseurasta. Kahvitarjoilu, tervetuloa!

- lauantaina 20.5. Suomen Lähetysseuran lähetysjuhlat Pieksämäellä, tapahtumaan maksuton yhteiskyyti. Lähtö srk-talolta klo 6.25, paluu n. klo 23.30. Lähetysjuhlien ohjelma: https://felm.suomenlahetysseura.fi/osallistu/lahetysjuhlat/lahetysjuhlien-ohjelma-pieksamaella/

Ilmoittautuminen lähetysjuhlille viimeistään torstaina 11.5. Sannalle, p. 0400981071

 

Lähetyksen tapahtumien tuotolla tuemme Suomen Lähetysseuran ja Suomen Pipliaseuran työtä maailmalla. Tapahtumissa pääset lisäksi kuulemaan työn kuulumisia ja välillä myös tapaamaan omia nimikkolähettejämme, kun he ovat kotimaanjaksolla.

Kirpputori Torintupa (Nivankatu 2) on avoinna ma – la klo 10 – 14. Tervetuloa edullisille ostoksille tai kahvittelemaan! Torintuvalle vastaanotetaan ylimääräiset, ehjät ja puhtaat, vaatteesi ja pikkutavarasi myytäväksi hyvään tarkoitukseen. Torintuvan tulot jaetaan Kiuruveden seurakunnan lähetystyön ja diakoniatyön kesken.

Lähetyspiiri kokoontuu joka toinen viikko seurakuntatalon takkahuoneessa. Mukana vapaaehtoisena Maija-Leena Jauhiainen tai Pirjo Remes, välillä myös lähetyksen pappi Miikka Huuskonen. Juomme kahvit ja vaihdamme kuulumisia, kuulemme, missä lähetystyössä mennään maailmalla, etenkin omissa nimikkokohteissamme. Lähetyspiiri kokoontuu 9.1.2023 alkaen (23.1., 6.2., 20.2. jne.)

 

Lähetyksessä on monta tapaa toimia. Voit rukoilla lähetystyön puolesta, tehdä erilaisia käsitöitä myyntiin, tulla järjestämään lounaita, osallistua tilaisuuksiin, lahjoittaa leivonnaisia, juureksia, lankoja, arpajaispalkintoja. Idea on vapaa. 

Olet tervetullut mukaan myymään, esiintymään (laulamaan, soittamaan, juontamaan), neulomaan, askartelemaan jne. Tarvittaessa materiaaleja saa lähetystoimistosta. 

 

Olethan yhteydessä

  • lähetyssihteeri Sanna Wågiin, 0400 981 071
  • lähetyksen pappiin Miikka Huuskoseen, 0400 988 721

sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@evl.fi

 

"Lähetystyö lähtee halusta jakaa toisille lahjasta, jonka itse on saanut", Rolf Steffansson (Suomen Lähetysseuran toiminnanjohtaja) sanoo. "Kristinuskon harjoittamiseen kuuluu myös aina hädän kohtaaminen ja siten Jumalan valtakunnan näkyväksi tekeminen".

Tukemamme kohteet löytyvät näiltä sivustoilta, ks. sivuvalikko