Lähetyksen kevät 2022

Lähetyksen tapahtumien tuotolla tuemme Suomen Lähetysseuran ja Suomen Pipliaseuran työtä maailmalla. Tapahtumissa pääset lisäksi kuulemaan työn kuulumisia ja välillä myös tapaamaan omia nimikkolähettejämme, kun he ovat kotimaanjaksolla.

Kirpputori Torintupa on avoinna ma–la klo 10–14. Tule edullisille ostoksille tai kahvittelemaan. Anna ylimääräiset vaatteesi ja pikkutavarasi hyvään tarkoitukseen. Torintuvan tulot jaetaan Kiuruveden seurakunnan lähetystyön ja diakoniatyön kesken.

Lähetyspiiri kokoontuu joka toinen viikko seurakuntatalon takkahuoneessa, mukana vapaaehtoisena Maija-Leena Jauhiainen tai Pirjo Remes, välillä myös lähetyksen pappi Miikka Huuskonen. Juomme kahvit ja vaihdamme kuulumisia, kuulemme, missä lähetystyössä mennään maailmalla, etenkin omissa nimikkokohteissamme. Kokoontumiskerrat ovat 10.1., 24.1., 7.2., 21.2., 7.3., 21.3., 4.4., 2.5., 16.5. ja 30.5.

La 19.2. Iisalmen rovastikunnan lähetystyön lähetyspäivä Lapinlahdella. Päivän aiheena Kummina kaukaiselle - rajaton rukous, tukeva talous Leena Helle kertoo kummilapsityöstä Thaimaassa ja paikallisten työntekijöiden koulutustuesta Kaakkois-Aasiassa. Mahdollisesti verkon kautta saamme yhteyden suoraan Kaakkois-Aasiaan. Linja-autokyyti seurakuntatalon edestä aamulla klo 8.15, paluu n. klo 15.30. Ilmoittautuminen miikka.huuskonen (at) evl.fi tai puh. 0400 988 721.

To 24.3. Tasaustori Kiuruveden torilla. Myyjäiset ja torikahvila.

La 13.4. Iisalmen rovastikunnan lähetyspäivä Vieremällä. Kuljetuksesta ja ilmoittautumisesta ks. lähemmin kirkollisista ilmoituksista

La 30.4. Vappumyyjäiset

Su 8.5. Äitienpäivälounas seurakuntatalolla klo 11–14.

20.–22.5. Valtakunnalliset Lähetysjuhlat ja Kirkkopäivät Oulussa. Teemme päiväretken la 21.5. yhteisellä rovastikunnallisella kyydillä. Tarkemmasta aikataulusta ja ilmoittautumisesta lähemmin kirkollisissa ilmoituksissa.

Lähetyksessä on monta tapaa toimia. Voit rukoilla lähetystyön puolesta, tehdä erilaisia käsitöitä myyntiin, tulla järjestämään lounaita, osallistua tilaisuuksiin, lahjoittaa leivonnaisia, juureksia lankoja. Idea on vapaa. Ota yhteyttä lähetystyön pappiin Miikka Huuskoseen, p. 0400 988 721 tai s-posti miikka.huuskonen@evl.fi.

Lähetys ottaa vastaan mm. myyntipöytiin erilaisia tuotteita; käsitöitä, leivonnaisia, arpajaispalkintoja, joulukoristeita jne.

Olet tervetullut myös mukaan myymään, esiintymään (laulamaan, soittamaan, juontamaan), neulomaan, askartelemaan jne. Tarvittaessa materiaaleja saa lähetystoimistosta. Ole yhteydessä lähetyksen pappiin, Miikka Huuskoseen.

Kaikissa kokoontumisissa noudatamme THL:n, Ylä-Savon soten ja Kuopion hiippakunnan antamia ohjeistuksia ja suosituksia koronapandemian osalta.

"Lähetystyö lähtee halusta jakaa toisille lahjasta, jonka itse on saanut, Rolf Steffansson (Suomen Lähetysseuran toiminnanjohtaja) sanoo. Kristinuskon harjoittamiseen kuuluu myös aina hädän kohtaaminen ja siten Jumalan valtakunnan näkyväksi tekeminen".

Tukemamme kohteet löytyvät näiltä sivustoilta, ks. sivuvalikko