Talvi/Kevät  2021

Lähetyspiiri kokoontuu kevätkaudella seurakuntatalon takkahuoneessa, monitoimisalissa tai nuorisotilassa klo. 12.00 - 13.30. Kokoonnumme  parittomien viikkojen maanantaisin seuraavasti;  25.1, 8.2, 22.2, 8.3, 22.3, 19.4, 3.5 ja 17.5.2021. Lähetyspiirissä alkuhartaus, saamme terveiset lähetyksestä maailmalla, keskustellaan ajankohtaisista asioista. Pieni välipalatarjoilu ja vapaaehtoinen maksu lähetykselle. Tervetuloa mukaan.

To. 25.3.2021 klo 9 - 12 Tasaustori Kiuruveden torilla.

Su. 11.4.2021 klo 11 - 12.30 Raamattusunnuntai. Kirkkokahvit Agricolaleivoksen kera. Samalla tietoa Suomen Pipliaseuran työstä ja uudesta 2021 kampanjasta; "Muutosvoimana oma kieli".

Pe. 30.4.2021 klo 10 - 14 Vappumyyjäiset Torintuvalla. Myynnissä paistotuoreita munkkeja ja simaa.

Su. 9.5.2021   klo 11 - 13 Äitienpäivälounas seurakuntatalon yläsalissa.

La. 22.5.2021 Lähetysjuhlat striimattuna isossa salissa. Tarjolla pieni välipala. Kellonaika selviää myöhemmin. Tervetuloa mukaan.

Lähetys ottaa vastaan mm. myyntipöytiin erilaisia tuotteita; käsitöitä, leivonnaisia, arpajaispalkintoja, joulukoristeita jne.

Olet tervetullut myös mukaan myymään, esiintymään (laula

maan, oittamaan, juontamaan), neulomaan, askartelemaan jne. Tarvittaessa materiaaleja saa lähetystoimistosta. Ole yhteydessä lähetyssihteeriin.

Kaikissa kokoontumisissa noudatamme THLn anamia ohjeistuksia ja suosituksia koronapandemian osalta. Meillä on maskisuositus ja pidämme turvavälit.

Myyjäisistä, arpajaisista, lounaista, Joululauluista saaduilla tuotoilla tuemme Suomen Lähetysseuran ja Pipliaseuran työtä maailmalla.

"Lähetystyö lähtee halusta jakaa toisille lahjasta, jonka itse on saanut, Rolf Steffansson (Suomen Lähetysseuran toiminnanjohtaja) sanoo. Kristinuskon harjoittamiseen kuuluu myös aina hädän kohtaaminen ja siten Jumalan valtakunnan näkyväksi tekeminen".

Tukemamme kohteet löytyvät näiltä sivustoilta.