Kirkkokatu 8 , 74700 Kiuruvesi

Takkahuone

Takkahuone sopii hyvin pienempien ryhmien kokoontumisiin sekä pienien tilaisuuksien pitopaikaksi.

Takkahuoneen käyttö soveltuu hyvin noin 20 hengen ryhmille ja pienimuotoisiin tilaisuuksiin.
Tila on suosittu pienryhmien kokoontumistila. Samoin siellä vietetään mm. kasteita, pieniä muistotilaisuuksia ja kokouksia.
Takkahuone sijaitsee seurakuntatalon Kuorevirran päässä. Sisään tullaan yläpihan puolelta.

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Iso sali

Monitoimisali

Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi

Lähetyspiiri

Lähetystyötä tehdään lähellä ja kaukana. Lähetystyö evankeliumin eteenpäin viemiseen ja lähimmäisen auttamiseen. Lähetystössä kerrotaan ilosanomaa Jeesuksesta Kristuksesta. Lähetystyö kuuluu meille kaikille. Tervetuloa mukaan.

Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi

Lähetyspiiri