Kirkkokatu 8 , 74700 Kiuruvesi

Takkahuone

Takkahuone sopii hyvin pienempien ryhmien kokoontumisiin sekä pienien tilaisuuksien pitopaikaksi.

Takkahuoneen käyttö soveltuu hyvin noin 20 hengen ryhmille ja pienimuotoisiin tilaisuuksiin.
Tila on suosittu pienryhmien kokoontumistila. Samoin siellä vietetään mm. kasteita, pieniä muistotilaisuuksia ja kokouksia.
Takkahuone sijaitsee seurakuntatalon Kuorevirran päässä. Sisään tullaan yläpihan puolelta.

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Iso sali

Monitoimisali

Lähetyspiiri

Lähetyspiiri on avoin kaikille. Tutustumme uusimpiin lähetystyön kuulumisiin ja Kiuruveden nimikkolähettien työhön maailmalla. Ohessa vaihdamme muutkin kuulumiset. Kahvi ja pulla tarjona.