musiikkitoimintaa

Musiikki - Jumalan luomislahja

Laulakaa Herralle uusi laulu, kokoontukaa ja ylistäkää häntä, te Herran omat!
Ps. 149:1

Uskomme mukaan musiikki ei ole ihmisen aikaansaannos, vaan Jumalan luomislahja. Vaikka ihminen voi oppia taitavasti soittamaan, laulamaan tai säveltämään, on hän parhaimmillaankin tuon lahjan vastaanottaja ja käyttäjä. Myös musiikkia kuunnellessa saa iloita jostakin ihmistä suuremmasta!

Musiikki on läsnä kaikissa seurakunnan työmuodoissa, mutta eniten jumalanpalveluksissa, kirkollisissa toimituksissa sekä tietenkin konserteissa. Kiuruveden seurakunnassa musiikkityötä johtaa kanttori yhteistyössä seurakuntalaisten kanssa.

Tervetuloa musiikkityön sivuille! Toivottavasti löydät oman paikkasi laulajana, soittajana tai kuulijana!

Ajankohtaista

Kirkkokuoron syyskausi alkaa 13. syyskuuta ja harjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 18 isossa salissa. Uudet laulajat ja ennestään kuorossa jo laulaneet ovat lämpimästi tervetulleita, mukaan voi tulla myös kesken lukukauden. Usko pois, kuorossa on kivaa! Tiedusteluihin vastaa mielellään seurakunnan kanttori puh. 0400 981 068.

kirkkosali ja pääurut kuvassa Kiuruveden kirkko
Kirkkosali ja pääurut