äiti ja kaksi lasta seurakunnan perhekerhossa

Perhekerho

Kevään perhekerhot kokoontuvat torstaisin seuraavasti; 16.1. iltaperhekerho klo 16-18.00 Pappilassa; askarteluna lumiukkosoitin ja iltapalana lämpimät voileivät, 23.1.perhekerho klo 10-12.00 päiväkerhon tiloissa; aiheena kaste, 30.1. iltaperhekerho klo 16.00 Pappilassa; aiheena; musiikki ja laululeikit, perhekerho 6.2. päiväkerhon tiloissa klo 10; aiheena ystävänpäivä, iltaperhekerho 13.2. klo 16.00 Pappilassa; aiheena ystävänpäivä ja lettukestit, perhekerho 20.2. päiväkerhon tiloissa klo 10.00, aiheena laskiainen, iltaperhekerho 27.2. klo 16.00 Pappilassa; aiheena laskiainen ja laskiaispullat sekä vanhat esineet.  Perhekerhoihin ovat tervetulleita lapset,äidit, isät, isovanhemmat, kummit. Aamuperhekerhoissa tarjotaan osallistujille puuro ja iltaperhekerhossa pientä erilaista välipalaa. Kerhoissa askarrellaan, leikitään ja lauletaan sekä tutustutaan toisiin perheisiin. Lämpimästi tervetuloa mukaan.
Kastepöytä kirkossa.