äiti ja kaksi lasta seurakunnan perhekerhossa

Perhekerho

Perhekerho kokoontuu joka 2.torstai  klo 10-12.00 Pappilassa, srk-talon takana olevassa talossa. Kerhossa on hartaustuokio, lauluja, leikkiä, askartelua ja mahdollisuus tutustua toisiin perheisiin. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua. Seurakunta tarjoaa puuroaterian ja pilttejä. Tervetuloa mukaan toimintaan.Perhekerhojen seuraavat kokoontumiskerrat: to 28.2, 14.3, 28.3, 11.4, 25.4, 9.5. Perhekerhon ja Avoimen päiväkodin yhteinen kevätretki Hyvölänniemeen perjantaina 17.5. klo 9.30-12.00. Tästä retkestä tarkemmat tiedot myöhemmin keväällä. Vauvakirkko järjestetään su 7.4. Tästä tapahtumasta tulee kutsu kotiin. Kummitapahtuma 5-vuotiaille ja heidän kummeilleen järjestetään la 18.5. Tästä tapahtumasta tulee myös kutsu kotiin keväällä.
Kastepöytä kirkossa.