Tällä sivustolla tuomme (sivusto päivittyy vielä) ideoita siihen, mitä voit näissä vallitsevissa poikkeusoloissa tehdä lähetyksen hyväksi. 

 Osa lähetystyöntekijöistä on tullut kotia, osa jäänyt kentälle ja/tai siirretty eri kohteeseen. Työmme maailmalla ja myös kotimaassa siis jatkuu.

Varainhankinta on osa toimintaamme. Tarvitsemme myyntiin tuotteita, mm. myyjäiset, arpajaiset jne.  

SINULLE ideoita

Kotona voi esim. neuloa/virkata erilaisia käsitöitä; sukkia, huiveja, lapasia, erilaisia pehmoeläimiä. Kenellä on ompelutaito; voit ommella kasseja (tähän käy hyvin kierrätyskankaat), tyynyliinoja, essuja jne. 

Voit askarrella kortteja, aiheella (juhlapyhät) tai ilman, kirjanmerkkejä.

Erilaisia ohjeita ja aiheita löytyy hyvin netistä "googlettamalla", käsityölehdistä. Tai soittaa ystävällä ja muiden kuulumisten ohessa kysellä ideoita.

Lähetys ottaa vastaan myös erilaisia arpajaispalkintoja; ehjiä ja käyttämättömiä tuotteita. Jos innostut siivoamaan, voit laittaa näitä meille talteen ja toimittaa ne perille myöhemmin.

Muista myös Torintupa Ry, minne voit toimittaa suuremmat erät ehjiä ja puhtaita tuotteita; vaatteet, kengät, astiat, huonekalut jne. Torintupa ON NYT KIINNI, mutta avautuu poikkeustilanteen poistuttua. 

Miettiä erilaisia ideoita järjestää lähetyspiiriä, seurat, myyjäiset. 

Rukous on myös yksi "toimintamuotomme", tässä teille yksi;

"Herra, kuule minua, huomaa huokaukseni!" (Ps 5:1)

 

 

 

Päiväkerhon lapset tutustuivat Pieneen Lähetysnäyttelyyn." Matkustimme lasten kanssa Nepalin kautta Tansaniaan. Matkalla ihmettelimme nepalilaista "ambulanssia" ja vaatteita, kuuntelimme panhuilua ja linnunlaulua. Tansaniassa oli juuri sadekausi päättymässä ja maa puhkesi kukkaan. Iloinen musiikki kantautui pienestä kylästä. Yhdessä mietimme miten erinlaisia ihmisiä maapallolla elää ja kaikkialla lapset haluavat leikkkiä. Lelut voivat kyllä olla hyvinkin erilaisia. Kiitos päiväkerholaisille matkasta. 

Neulottu musta kissanpoikanen Lähetyksen hyväksi.
Tässä pieni Kisumisu. Vapaaehtoisen neuloma kissanpoika myyntiin.
Tansanialaisia lapsia
Lapsia Tansaniassa. Kuva; Suomen Lähetysseura, materiaalit Kiuruveden seurakunta