Hyvölänniemi

Hyvis, leirikeskus

Hyvölänniementie 107 , 74700 Kiuruvesi

Hyvölänniemi

Hyvölänniemen leirikeskus on erinomainen leiri-, kurssi- ja juhlapaikka Kiurujärven rannalla, luonnonkauniilla paikalla sijaitseva tilakokonaisuus. Paikka tarjoaa oivalliset puitteet erilaisille
* leireille
* virkistyspäiville
* sukukokouksille
* kaikille kodin juhlille; hää-, kaste- ja konfirmaatiojuhlat,
   syntymäpäivät, muistotilaisuudet jne.
* kurssi- ja koulutuspäiville
* majoitukselle
 

 

Tiedustelut ja varaukset 017 7700 421 tai kiuruveden.seurakunta@evl.fi 

Leirikeskukseen valmistui vuoden 2017 helmikuussa 22 paikkainen laajennusosa. Laajennuksen valmistuttua ylätuvalla on noin 40 vuodepaikkaa. Lisäksi kesäaikaan on käytössä kuusi lähinnä leirimajoitukseen tarkoitettua ilman mukavuuksia olevaa viiden hengen mökkiä.

Laajennuksen yhteydessä uudistimme myös keittiötilat joten voimme tarjota majoituksen lisäksi entistäkin parempia ateriapalveluita. Majoituksen ja ateriapalvelujen lisäksi käytössäsi on myös rantasauna takkatupineen.
 

Sauna- ja takkatuparakennus, sekä leirikirkkopaikka ja riihi ovat rannan tuntumassa. Nuotiopaikka löytyy niemen kärjestä, leirikeskuksen välittömästä läheisyydestä.

Ajo-ohje:
Iisalmen tieltä ABC-aseman vierestä eteenpäin, kunnes tullaan liikenneympyrään. Ympyrästä 3:s kiertoliittymä (Teboilin suuntaan). Yläasteen kohdalta käännytään oikealle (Kukkomäentie). Ajetaan suoraan(välissä yhdet liikenne valot, siitäkin suoraan eteenpäin), Tullaan x-risteykseen, jossa ylitetään Kirkkoharjuntie ja jatketaan Yhtyläntietä loppuun saakka (muuttuu lopussa hiekkatieksi). Tien päässä t-risteys, josta käännytään vasemmalle. Ajetaan tie loppuun ja ollaan perillä (Huom! älä käänny Härkölänniemeen, jonne tie risteää jyrkässä mutkassa!).
Induktiosilmukka
Inva-WC
Pysäköinti
wc
Wi-Fi

Tapahtumat