Hyvölänniemi

Hyvis, leirikeskus

.

Hyvölänniementie 107, 74700 Kiuruvesi

Ylätuvalla on vuonna 2017 uudistettu laitoskeittiö, jonka käyttö on sallittu riittävän perehdytyksen saaneille henkilöille ja joilla on voimassa oleva hygieniapassi. Vuokraukselle on nimettävä vastuuhenkilö. Vuokrahintaan kuuluu keittiövälineiden ja -laitteiden sekä astioiden käyttöoikeus. Mahdollisista vahingoista ja niistä aiheutuvista kustannuksista vastaa vuokralainen. 

Leirikeskuksen ylätuvalla on noin 40 vuodepaikkaa. Yöpymistä varten on tuotava omat liinavaatteet. Lisäksi kesäaikaan on käytössä kuusi lähinnä leirimajoitukseen tarkoitettua, ilman mukavuuksia olevaa viiden hengen mökkiä. Käytössä ovat myös rantasauat takkatupineen. 

Vuokralainen vastaa siivouksesta erillisen ohjeen mukaan. Muutoin siivouksesta laskutetaan todellisten kustannusten mukaisesti. 

Rakennuksiin ei saa tuoda eläimiä.

Ateriapalelut on mahdollista tilata myös seurakunnalta. 

Sauna- ja takkatuparakennus, sekä leirikirkkopaikka ja riihi ovat rannan tuntumassa. Nuotiopaikka löytyy niemen kärjestä, leirikeskuksen välittömästä läheisyydestä.

 

 

 

 

Hyvölänniemen leirikeskus on erinomainen leiri-, kurssi- ja juhlapaikka Kiurujärven rannalla, luonnonkauniilla paikalla sijaitseva tilakokonaisuus. Paikka tarjoaa oivalliset puitteet erilaisille
* leireille
* virkistyspäiville
* sukukokouksille
* kaikille kodin juhlille; hää-, kaste- ja konfirmaatiojuhlat,
   syntymäpäivät, muistotilaisuudet jne.
* kurssi- ja koulutuspäiville
* majoitukselle
 

 

Tiedustelut ja varaukset 017 7700 421 tai kiuruveden.seurakunta@evl.fi 

Ajo-ohje:
Iisalmen tieltä ABC-aseman vierestä eteenpäin, kunnes tullaan liikenneympyrään. Ympyrästä 3:s kiertoliittymä (Teboilin suuntaan). Yläasteen kohdalta käännytään oikealle (Kukkomäentie). Ajetaan suoraan(välissä yhdet liikenne valot, siitäkin suoraan eteenpäin), Tullaan x-risteykseen, jossa ylitetään Kirkkoharjuntie ja jatketaan Yhtyläntietä loppuun saakka (muuttuu lopussa hiekkatieksi). Tien päässä t-risteys, josta käännytään vasemmalle. Ajetaan tie loppuun ja ollaan perillä (Huom! älä käänny Härkölänniemeen, jonne tie risteää jyrkässä mutkassa!).

Esteetön wc Esteetön wc
Induktiosilmukka Induktiosilmukka
Pysäköinti Pysäköinti
wc wc