Kiuruveden seurakunnan toiminnan muutokset koronaviruksen leviämisen estämiseksi

Kirkkohallitus on suosittanut seurakunnille, että ne toistaiseksi luopuvat kaikista sellaisista kokoontumisista, jotka eivät kuulu lakisääteisten tehtävien hoitoon.

Kiuruveden seurakunnassakin on tehty päätös, että jumalanpalvelukset pidetään ja kirkolliset toimitukset hoidetaan, mutta muu aiemmin suunniteltu toiminta joudutaan perumaan. Jumalanpalvelukset ovat sanajumalanpalveluksia kiirastorstaihin asti.

Kirkollisissa toimituksissa kannattaa välttää suuria väkimääriä. Toimituksissa emme kättele toisiamme.
Seurakunnan työntekijät ovat kuitenkin seurakuntalaisten tavoitettavissa puhelimitse ja myös sähköisten kanavien kautta: facebook, instagram, nettisivut sekä sähköposti.

Taloustoimisto sekä kirkkoherranvirasto palvelee ma-ti-ke-pe  8-12 ja 12.30-14 & to 8-12 ja 12.30-15 puhelimitse sekä sähköpostin välityksellä.

Virustartuntojen eteneminen näyttää muuttavan tilanteita hyvin nopeasti. Uusista ohjeista tai muutoksista tiedotetaan tarvittaessa.

”Älä pelkää, sillä minä olen kanssasi. Älä pälyile ympärillesi, sillä minä olen sinun Jumalasi. Minä vahvistan sinua, minä autan sinua, minä tuen sinua vanhurskauteni oikealla kädellä. ” (Jes. 41:10)