Päiväkerho

Päiväkerho on kristilliseen arvomaailmaan pohjautuvaa arkitoimintaa 2-5 vuotiaille lapsille.

Kerhot kokoontuvat kerran viikossa seurakuntatalolla. Kerhoaika on joko 1,5 tai kaksi tuntia.
Kerhoissa leikitään, lauletaan, askarrellaan, luetaan satuja ja hiljennytään hartaustuokioon. Ulkoilemme myös sään niin salliessa. Mukaan päiväkerhoon otetaan kotoa pieni välipala ja kerhotossut tai jarrusukat. Kerholaukku- tai reppu on myös tarpeellinen. Kerhoon voivat ilmoittautua uutena ikäluokkana 2-vuotiaat sekä 3-5-vuotiaat. Voit ilmoittaa lapsesi sähköpostilla, hilkka.eskelinen(at)evl.fi, tai aiemmin kotiin saamallasi ilmoittautumislomakkeella.

Päiväkerhoihin voi ilmoittautua nyt myös sähköisesti seuraavan linkin kautta:

Päiväkerhon ilmoittautumislomake

Ajankohtaista

Isänpäivän perhekirkko su 8.11. klo 10.00. Saarnan aiheena mm. päiväkerholaisten mietteitä isästä. Jumalanpalveluksen jälkeen isänpäivälounas klo 11-14.00 seurakuntatalolla. Hinta: aikuiset 16€, koululaiset/opiskelijat 8€, 6-vuotiaat ja sitä nuoremmat ei maksua.

Perhepäivähoitajien ja lasten kerho on tiistaisin klo 9-10.30. Lisätietoja lastenohjaaja Hilkalta p. 0400-981077.

Kerhoon otetaan kotoa mukaan pienet eväät, kerhotossut/jarrusukat ja vaihtovaatteet omaan reppuun tai laukkuun. Lisäksi koronatilanteesta johtuen lapsella tulisi olla mukana repussa omat sakset, liimapuikko, värikynät.

Lapsi värittää kuvaa.
Piirustustuokio.

Kirkkokatu 8a
74700 Kiuruvesi