Päivä- ja perhekerhot on peruttu toistaiseksi. Facebookissa, Kiuruveden seurakunnan lapsityönsivuilla, tulee olemaan viikoittain hartauksia sekä askartelu-ja puuhailuvinkkejä lapsille ja perheille. Lastenohjaaja laittaa viikoittain pienen askartelupaketin (toukokuun loppuun asti) päivä-ja perhekerholaisille  päiväkerhon ulko-oven viereen muovilaatikkoon. Sieltä niitä voi hakea alkuviikon aikana.

Työntekijät on tavoitettavissa puhelimitse ja myös sähköisten kanavien kautta.
Yhteystiedot löytyvät seurakunnan nettisivuilta.

Päiväkerho

Päiväkerho on kristilliseen arvomaailmaan pohjautuvaa arkitoimintaa 2-5 vuotiaille lapsille.

Kerhot kokoontuvat kerran viikossa seurakuntatalolla. Kerhoaika on joko 1,5 tai kaksi tuntia.
Kerhoissa leikitään, lauletaan, askarrellaan, luetaan satuja ja hiljennytään hartaustuokioon. Ulkoilemme myös sään niin salliessa. Mukaan päiväkerhoon otetaan kotoa pieni välipala ja kerhotossut tai jarrusukat. Kerholaukku- tai reppu on myös tarpeellinen. Kerhoon voivat ilmoittautua uutena ikäluokkana 2-vuotiaat sekä 3-5-vuotiaat. Voit ilmoittaa lapsesi sähköpostilla, hilkka.eskelinen(at)evl.fi, tai aiemmin kotiin saamallasi ilmoittautumislomakkeella.

Päiväkerhoihin voi ilmoittautua nyt myös sähköisesti seuraavan linkin kautta:

Päiväkerhon ilmoittautumislomake

Kerhojakoja ei ole vielä tehty syksyn osalta.

Maanantai

Tiistai

Keskiviikko

Kerhoon otetaan kotoa mukaan pienet eväät, kerhotossut/jarrusukat ja vaihtovaatteet omaan reppuun tai laukkuun.

Lapsi värittää kuvaa.
Piirustustuokio.

Kirkkokatu 8a
74700 Kiuruvesi