Diakonia

Diakonia on kristillisestä rakkaudesta lähtevää palvelua, joka kohdistuu erityisesti niihin ihmisiin, joihin muu apu ei yllä. Olemme tukena ihmisten arjessa. Kirkkolain mukaan diakonia eli vastuu lähimmäisestä kuuluu kaikille ihmisille.

Työntekijät

Kiuruveden seurakunnassa on kaksi viranhaltijaa: diakoni Maritta Nevalainen (sairauslomalla 1.11.2019-31.1.2010) ja diakoni Tanja Reinikainen. Diakoniaa ohjaa diakoniatyön johtokunta. Diakoniatoimistoon voi tulla ilman ajanvarausta käymään ma ja to klo 9-11. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Asiakastyön lisäksi diakonia järjestää kerho-, retki- ja leiritoimintaa. Diakoneihin voi ottaa yhteyttä elämän erilaisissa kriisitilanteissa. Annamme tukea ja etsimme apua yhdessä asiakkaan kanssa. Teemme yhteistyötä eri järjestöjen ja viranomaistahojen kanssa.

Diakoniatyötä tekee suuri joukko vapaaehtoisia työntekijöitä

Heitä on ryhmien ohjaajana, ystäväpalvelijoina, tukihenkilöinä, emäntien tehtävissä, myyntitykkeinä tapahtumissa, yhteisvastuukerääjinä ym. lukemattomissa tehtävissä.

Torintuvan kirpputorin ja vapaaehtoistyönkeskuksen p. 045-233 4101

SPR:n ja srk:n ystäväpalvelu toiminnan yhteishenkilönä toimii
Anja Ruotsalainen p. 050 5459046

Työtä ja tehtävää löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Mikäli sinulla on aikaa, etkä tiedä, mitä sillä tekisit - tule mukaan joukkoomme. Palkkaa emme voi maksaa rahassa, mutta tarjoamme ikimuistoisia elämyksiä ja muistoja.

Tervetuloa!

Kirkon diakonia
Tyylitelty sydän ja risti
Yhteisvastuu auttaa maailmalla, Suomessa ja ihan lähellä apua tarvitsevia ihmisiä