Kolumbialainen tyttö kuva Meeri Koutaniemi

Lähetys - ja avustustyö

Tule mukaan - sinut on kutsuttu lähetystyöhön

Lähetystyön on kristinuskon sanoman eteenpäin viemistä sanoin ja teoin. Se on Jeesuksesta kertomista lähellä ja kaukana, se on ihmisten auttamista Jeesuksen lähimmäisenrakkauden oppien mukaan.

Jokainen seurakuntalainen voi ottaa vastuuta omalla tavallaan, mm. rukoilemalla, neulomalla, leipomalla, laulamalla, kokoamalla teltan eri tilaisuksiin jne. Toiset lähtevät ja toiset saavat olla lähettämässä.

Tule mukaan, sinut on kutsuttu.

Lähetyskäsky Raamatussa:

Jeesus sanoi: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti." (Matteus 28:18-20)

In English:

Jesus came to them and said: "All authority in heaven and on earth has been given to me. Therefore go and make disciples of all nations, babtising them in the name of the Father and of the Son and of the Holy Spirit, and teaching them to obey everything I have commanded you. And surely I am with you always, to the very end of the age." (Matthew 28: 18-20)

Lähetyksen Pieni Joulupuoti

• Adventtikalenteri   8€
  • Pipliaseuran 2 osainen joulukortti jouluevankeliumilla + kirjekuori 2€/kortti
  • CD - levy 10€
  • Sukkia lapsille, nuorille, aikuisille
  • Muita neuletöitä, mm. Pieni neulottu pöllö 7€

Tuotteet myynnissä kirkkoherranvirastossa viraston aukioloaikoina. Ulko-oven ollessa kiinni soita ovikelloa.

Tervetuloa hyvää mieltä tuottaville ostoksille!!

Iisalmen rovastikunnan postimerkkikilpailu 2020

Kiuruveden seurakunta sijoittui kilpailussa hienosti kolmannelle sijalle keräten postimerkkejä 17 631 kpl.

Voittaja oli Varpaisjärvi keräten 16 258 merkkiä ja toseksi tuli Sonkajärvi keräten 17 735 merkkiä. Sijoitus lasketaan merkkimäärä jaettuna seurakuntaan kuuluvien lukumäärällä.

Suuri kiitos kaikille kerääjille ja vapaaehtoisille keräyksen organisoimisesta. Postimerkkikeräys jatkuu edelleen ja postimerkkejä, kortteja ja merkillä varustettuja kuoria voi toimittaa Torintuvalle (kirpputorille), seurakuntatalon alasalissa tai kirkon eteisessä olevaan laatikkoo.

Lähetystaulu Kirahvi ja norsut

Lähetyssihteeri 60%