Mietitkö mitä voisit tehdä, haluatko auttaa, etsitkö sisältö elämälle? Me tarvitsemme juuri sinua. Meillä on avoinna tehtäviä mm. seuraavasti:

ALUSTAVASTI ALLA MAINITTUJA TAPAHTUMAT EI OLE TOTEUTUNEET HALLITUKSEN ASETTAMAN VALMIUSLAIN TAKIA. TOIMINTA JATKUU NORMAALISTI, KUN HALLITUS ANTAA SIIHEN LUVAN.

La.18.4.2020 Iisalmen rovastikunnan lähetyspäivä Kiuruvedellä. Tarvitsemme mukaan apuvoimia mm. keittiöön; kattamiseen ja tarjoiluun, auttaviksi käsiksi tarjottimen kantamisessa ruokapöytään, siistimään.

To. 30.4.2020 munkkien leivontatalkoot seurakuntatalolla Vappumyyjäisiin. Voit tulla aamulla n. klo 07.00 alkaviin talkoisiin. Vappumyyjäiset pidetään Torintuvalla.

La - su, 9 - 10.5.2020 Äitienpäivälounaalle keittiötöihin emännän ja toisten vapaaehtoisten avuksi (leipomaan, kuorimaan, keittämään), kattamaan pöytää, tarjoilemaan, siistimään ja tiskaamaan. Mikä kiinnostaa, ja jos et osaa, opetamme mielellään.

To - la, 16 - 18.7.2020 Iskelmäviikkojen Lähetyksen sämpylä ja -pullatalkoot seurakuntatalolla. Leivomma sämpylöitä ja pullia myytäväksi Iskelmäviikoilla lähetystyön hyväksi. Tarvitsemme leipojia, pakkaajia, myyjiä. Liepojat paikalle klo 06.30 ja muut viim.klo 08.00. Tiivis kolmen päivän rutistus iloisessa joukossa ja mahdollisuus päästä kohtaamaan erilaisia ihmisiä.

Lähetystyö vastaan ottaa palkintoja pika-arpajaisiin ja lista-arpajaisiin.

Postimerkkikeräys jatkuu läpi vuoden.

Ilmoittaudu kaikkiin tapahtumiin mukaan;

Lähetyssihteeri Virpi Luotolampi p. 0400 981 071 tai virpi.luotolampi@evl.fi