Nimikkokohteet, palvelusopimuksessa Suomen Lähetyseuran kansssa

Etiopia

Tuemme vähävaraisia ja vammaisia lapsia ja nuoria Etiopiassa.

Jordanian ja Pyhän maan evankelisluterilainen kirkko (ELCJHL), Palestiina

Tuemme yhteiskunnan heikoimmassa asemassa olevia perheitä Palestiinalaisalueella. Lapsille ja nuorille tarjotaan psykososiaalista tukea, tukiopetusta ja ammattiin valmistavaa koulutusta. Monet palestiinalaislapset ja -nuoret ovat traumatisoituneet Israelin ja Palestiinan pitkään jatkuneen konfliktin aikana.

Bolivian evankelisluterilainen kirkko

Hankkeen avulla on tarkoitus vahvistaa Bolivian evankelis-luterilaisen kirkon paikallisseurakuntien hengellistä elämää, julistaa hyvää sanomaa Jumalan valtakunnasta sekä edistää maaseudun alkuperäisväestön oikeuksien toteutumista yhteiskunnassa. Tavoitteena on saada lähetettyä kirkon omia lähetystyöntekijöitä syrjäseutujen seurakuntien tueksi sekä käynnistää ja vahvistaa työtä nuorten ja lasten parissa. Koulutustoiminnan, palvelun ja todistuksen avulla on tarkoitus tukea pieniä luterilaisia seurakuntia ja ohjata niitä itsekannattavuuteen.

Nyakaton Raamattukoulu, Mwanza, Tansania

Nyakaton Raamattukoulussa opiskelee Tansanian evankelis-luterilaisen kirkon työntekijöitä. Heistä tulee aikanaan pappeja ja evankelistoja, joita paikalliset seurakunnat kipeästi tarvitsevat. Entisen nimikkolähettimme Kari-Antti Kitusen palattua Suomeen opetustoiminta on nyt paikallisten vastuulla, mutta tuemme edelleen oppilaitosta.

 

Jukka Helle, Hong Kong

 

Jukka Helle toimii teologisten aineiden opettajana. Tuemme mannerkiinalaisten opiskelijoiden teologista koulutusta Hongkongissa

 

 

Linda Juntunen, itäinen ja eteläinen Afrikka

Linda Juntunen toimii viestinnän asiantuntijana itäisessä ja eteläisessä Afrikassa, ja hän työskentelee Tansaniasta käsin. Linda seuraa ja dokumentoi Suomen Lähetysseuran tekemää työtä alueella.