Vaikka väittävät

että pian viimeinen Kiuruvedellä sammuttaa valot, on meitä täällä vielä aika monta juuret syvällä kiuruvetisessä maassa ja maisemassa.

Seurakuntaan kuului vuoden 2016 lopussa 7318 henkeä ja työntekijöitäkin seurakunnassa on vielä 18.

Jokaisesta seurakunnan jäsenestä koostuu tämä inhimillinen ja toista ihmistä kunniottava seurakunta.

Työntekijäjoukko on tekemässä parhaansa auttaakseen ja palvellakseen monissä tärkeissä asoissa. Ota rohkeasti yhteyttä. Ellet tiedä varmasti minne tai kehen kannattaa jossakin tietyssä asiassa olla yhteydessä, voit aloittaa ottamalla yhteyttä kirkkoherranvirastoon - siellä kyllä tiedetään kehen voi missäkin asiassa ottaa yhteyttä.

Kiuruveden seurakunta

Käyntiosoite:
Kirkkokatu 8 A
74700 Kiuruvesi
Puh. 017 7700 421

kiuruveden.seurakunta@evl.fi

Kirkkoherranvirasto on avoinna arkisin klo 8 - 12 ja 12.30 - 14, torstaisin klo 15 saakka.

Laskutusosoite:
Kirkon Palvelukeskus