Kiuruveden seurakunnan toiminnan muutokset koronaviruksen leviämisen estämiseksi

Kirkkohallitus on suosittanut seurakunnille, että ne toistaiseksi luopuvat kaikista sellaisista kokoontumisista, jotka eivät kuulu lakisääteisten tehtävien hoitoon.

Kiuruveden seurakunnassakin on tehty päätös, että jumalanpalvelukset pidetään ja kirkolliset toimitukset hoidetaan, mutta muu aiemmin suunniteltu toiminta joudutaan perumaan. Jumalanpalvelukset ovat sanajumalanpalveluksia kiirastorstaihin asti.

Kirkollisissa toimituksissa kannattaa välttää suuria väkimääriä. Toimituksissa emme kättele toisiamme.
Seurakunnan työntekijät ovat kuitenkin seurakuntalaisten tavoitettavissa puhelimitse ja myös sähköisten kanavien kautta: facebook, instagram, nettisivut sekä sähköposti.

Taloustoimisto sekä kirkkoherranvirasto palvelee ma-ti-ke-pe  8-12 ja 12.30-14 & to 8-12 ja 12.30-15 puhelimitse sekä sähköpostin välityksellä.

Virustartuntojen eteneminen näyttää muuttavan tilanteita hyvin nopeasti. Uusista ohjeista tai muutoksista tiedotetaan tarvittaessa.

”Älä pelkää, sillä minä olen kanssasi. Älä pälyile ympärillesi, sillä minä olen sinun Jumalasi. Minä vahvistan sinua, minä autan sinua, minä tuen sinua vanhurskauteni oikealla kädellä. ” (Jes. 41:10)

sosiaalisen median palvelujen logoja puhelimella

Lapsi- ja nuorisotyössä tapahtuu:

23.3.2020 12.11

Vaikka elämme hyvinkin poikkeuksellista aikaa ja toimintaa olemme joutuneet perumaan, niin uusia kanavia pyörittää toimintaa verkossa kehitämme koko ajan.

Tässä on tietoa mitä nyt on tulossa ja varmasti pitkin kevättä tulee uusiakin juttuja mukaan:

Maanantai:
Lapsityön viikottainen materiaalipaketti julkaistaan aamupäivän aikana. Päiväkerhon oven vierestä voi hakea tarvittavat tarvikkeet. klo. 12 jälkeen.
Nuorille ja kouluikäisille suunnattu hartaus julkaistaan päivän aikana Instagram: kiuruveden_srk_nuoret ja Facebook: Kuruveden seurakunnan nuorisotyö.
Tiistai:
Riparilaisille juttuja joka tiistai. Videot tai livet tulevat päivän aikana Instagram: kiururiparit. Näistä laitetaan myös rippikoululaisille kutsut tekstiviesteillä.
Jos haluat keskustella henkilökohtaisesti, Jere ja Hanne päivystää pappilassa vuoroviikoin 16.00-18.00. Tulethan yksin tai kaverin kanssa.
Keskiviikko:
Päiväkahvit pappilassa live klo. 14.00 alkaen. Instagram: kiuruveden_srk_nuoret
Torstai:
Ideoita kotiin mitä voit tehdä kotona, kun tulee tylsää. Hullutiedemies antaa tiedevinkkejä tai pappilan kokkikoulu kautta saat reseptejä kotona kokkailuun. Videot julkaistaan torstain aikana.

Kiuruveden nuorisoyön sivulle jaetaan myös hyviä vinkkejä vanhemmille, mitä lasten kanssa voi kotona tehdä. Kannattaa seurailla sivua!

Instagram: kiuruveden_srk_nuoret
Facebook: Kiuruveden nuorisotyö ja Kiuruveden seurakunnan lapsityö