Gospelmessu Kiuruveden kirkossa lauantaina 20.4. klo 19.00

11.4.2019 13.17

piirrettu silhuetti kuva kuorosta

Messua ovat toimittamassa Maarit Amperin johtama Gospelkuoro, Mirita   Häyrynen ja Matti Oikarinen.

Gospelkuoro on koottu pääosin Kiuruveden Naislaulajista ja kuoroa on vahvistamassa mies- ja naislaulajia Kiuruvedeltä sekä Kajaanista. Gospelkuoroa johtaa Maarit Amper.

Säestäjinä toimivat Miiro Murtoperä, kitarat sekä Matti Oikarinen, kosketinsoittimet.

Gospelmessusävelmät pohjautuvat Matti Oikarisen sanoittamaan ja säveltämään Kysyjä –kantaattiin, joka valmistui vuonna 2014.

Messulauluina käytetään virsikirjan virsiä, uusina ja raikkaina sovituksina. Gospelmessua on aikaisemmin vietetty kymmenkunta kertaa Kajaanin seurakunnassa.

Pääsiäisyön Gospelmessu aloitetaan lauantai-iltana jo klo 19, niin että kaikenikäiset voivat tulla yhdessä ylistämään ylösnousutta Kristusta.

Olet sydämellisesti tervetullut Gospelmessuun