Hyvää pyhäinpäivää!

2.11.2018 11.19

kynttilä palamassa

Kynttilät syttyvät haudoille ja muistelemme edesmenneitä rakkaitamme. Kynttilät kertovat rakkaudesta ja kunnioituksesta, valon voitosta ja jälleennäkemisen toivosta taivaassa. Lepattava liekki muistuttaa rukouksesta ja Kristuksen läsnäolosta myös surun pimeässä laaksossa.

Lauantaina 3.11. vietämme kirkossa ehtoollista sekä aamupäivällä että illalla.

Lisäksi kynttiläkirkossa klo 19 sytytetään 108 muistokynttilää kuluneen vuoden aikana poisnukkuneille seurakuntalaisille. Lopuksi sytytetään yksi kynttilä muualle haudatuille sekä kaikille niitä, joita kannamme sydämessämme. Illassa on mukana kirkkokuoro ja pappina on Mirita Häyrynen. Klo 10 messussa saarnaa Matti Oikarinen.

"Maan korvessa kulkevi lapsosen tie, vaan ihana enkeli kotihin vie. Niin pitkä on matka, ei kotia näy, vaan ihana enkeli vieressä käy" virsi 971.