Pisara 24.-27.7.2019

Pisara on telttaleiri, jolle odotetaan 2000 osallistujaa. Ensimmäistä kertaa suurleiriä rakennetaan kaikenikäisille!

Pisara muodostuu junnuleiristä10-14 vuotiaista tytöistä ja pojista ohjaajineen, perheleiristä 0-9 vuotiaille lapsille vanhempien, kummin tai isovanhempien seurassaja ja nuorten leiristä 15 vuotta täyttäneille nuorille ja aikuisille.

Kotimaan leiriläisten lisäksi leirille odotetaan myös ulkomaalaisia vieraita.

Tietoa leiristä

Kaikkien aikojen telttaleiri lapsille ja heidän perheilleen, kouluikäisille sekä nuorille Partaharjulla.

Pisara on Nuoren kirkon järjestämä telttaleiri, jolle odotetaan 2000 osallistujaa. Leiri on ensimäistä kertaa avoinna niin perheille, kouluikäisille ja nuorille. Perheille, kouluikäisille ja nuorille on omat alaleirit.

Hinnat:

Kouluikäiset ja nuoret: 90€

Aikiuset: 100€

Lapset (3-9v) 60€

Hinta sisältää kuljetuksen ja  leirimaksun( leirillä täysihoito).

Ilmoittautuminen leirille 1.1.- 31.1.2019 välisenä aikana sähköisesti. Ilmoittautumaan pääset täältä.

17.5.2019 jällkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme leirmaksun.

lapsia istumassa Partaharjulla katsomossa.
Kirkkokatu 8
74700 Kiuruvesi