Pimeydestä valoon - iskelmäviikon kirkkokonsertti

Kiuruveden kirkko

Laulaja-luokanopettaja Markku Uhlbäck ja ammattimuusikko Reetta Karhunen esittävät hengellisiä lauluja kitaran ja pianon säestyksellä Kiuruveden kirkossa.

Markku Uhlbäck - laulu
Reetta Karhunen - laulu, piano ja kitara

Reetta Karhunen on Kuopiolainen musiikin ammattilainen ja monitaituri. Reetta valmistui Kuopion konservatoriolta muusikoksi vuonna 2018. Hän on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt esiintyä ja kiertää monet estradit noin kymmenen vuoden ajan ja nykyään keikkaileekin aktiivisesti sekä yksin että bändin kanssa.

Markku Uhlbäck on laulaja-luokanopettaja, ja kiertänyt useita vuosia seurakunnissa konsertoimassa. Takana on jo kaksi suurempaa seurakuntakiertuetta: "Kun olin lapsi" sekä "Ristin juurella". Tämä kolmas kiertue, "Pimeydestä valoon", vie kuulijan kristinuskon perussanoman äärelle: me ihmiset olemme syntisiä ja siten nöyrtyviä Jumalan edessä, mutta Jeesus sovitti syntimme kuolemallaan ja toi toivottomuuteen toivon, ja pimeyteen valon.

Konsertin järjestää Kiuruveden seurakunta, mutta se on suunniteltu yhteistyössä samaan aikaan järjestettävän Iskelmäviikon kanssa.

Konserttiin on vapaa pääsy. Ohjelmamaksu 10 €.

• Musiikki Musiikki
  • Nuorille Nuorille