Perheretki Kuusamoon

Perheretki Kuusamoon

Kuusamo

Syysloma retki Kuusamoon

Majoitumme Kuusamossa Nuorisokeskus Oivangissa ja tutustumme Kiutakönkään hienoihin maisemiin ja toisena päivänä käymme Ruka tunturilla sekä Kuusamon Tropiikissa, jossa on mahdollista uida, keilata tai käydä Angry Birds Activity Parkissa.

Oivangissa on mahdollista kalastaa (omat kalavermeet mukaan) tai halutessaan vielä retkeillä lähimaastossa tai vain olla ja levätä.

Oivangissa nautimme ns. lapin täyshoitoa, eli aamupalalta pakkaamme retkieväät mukaan. Päivälliselle palaamme jo takain Oivankiin.

Retken hintaan kuuluu täyshoito Oivangissa, matka, menomatkalla lounas sekä retket (liput kylpylään, keilaamaan tai Angry Brids puistoon).

Ilmoittautuminen sähköisesti 3.6.-19.8 mennessä.

Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova ja muutokset sekä peruutukset ovat tehtävä ennen 15.9. Tämän jälkeen joudumme laskuttamaan retken hinnan kokonaisuudessan.

Hinnat:

Aikuiset 200€

Lapset (2-12v.) 120€

alle 2 vuotiaat ilmaiseksi.

Oivanki

Kirkkokatu 8a