Läksin minä kesäyönä -konsertti

Läksin minä kesäyönä -konsertti Kiuruveden kirkko

Lämpimästi tervetuloa!

Maaliskuussa 2019 järjestettyjen Kiuruveden naiskuoropäivien yhtyelaulukilpailun voittanut Lumoa konsertoi Kiuruveden kirkossa kesäohjelmistollaan. Läksin minä kesäyönä -konsertti kuullaan keskiviikkona 17.7. klo 17.00. Vapaaehtoinen ohjelmamaksu on 10€.

Lumoa on kolmen naisen muodostama, pääasiassa acapellamusiikkia esittävä lauluyhtye. Lumoan yhteinen matka alkoi kesällä 2016 ja siitä lähtien yhtye on konsertoinut ahkerasti Oulun seudulla monipuolisella ohjelmistollaan. Mikään musiikkityyli ei ole Lumoalle ylitse muiden. Vanha ja hengellinen musiikki, barokki, jazz, suomalaiset klassikot, vanhat iskelmät ja uudempi pop - tertsetti haluaa haastaa rajojaan monien aikakausien ja tyylien musiikilla. Yhteensä kymmenien vuosien laulukokemus eri kuoroissa ja yhtyeissä näkyy ja kuuluu naisten tekemisessä varmuutena, puhtautena ja kirkkaan kuulaana äänimaisemana. Lumoa pääsi kesäkuun alussa arvostetun Tampereen Sävel kansainvälisen yhtyelaulukilpailun akustisen sarjan finaaliin.

Kiuruveden konsertin ohjelma koostuu kesäillan tunnelmassa viipyilevistä kansanlauluista, kesälauluista, iltavirsistä sekä yhteislauluista. Konsertissa kuullaan laulumusiikkia mm. Sibeliukselta, Kuulalta, Merikannolta ja Hannikaiselta. Klassikkojen lisäksi ohjelmistossa on uudempia sovituksia esimerkiksi Tellu Turkalta ja Jussi Chydeniukselta.