Kirkonmäellä herättäjuhlille lähtöseurat

Kirkonmäellä herättäjuhlille lähtöseurat Kiuruveden kirkko

Lämpimästi tervetuloa!

Kiuruvedellä kokoonnutaan jälleen heinäkuun ensimmäisellä viikolla herättäjäjuhlille lähtöseuroihin. Juhlat ovat tänä vuonna naapurimaakunnassa, Nivalassa.

Juhlille lähtöseurat pidetään keskiviikkona 3. heinäkuuta, entiseen tapaan kirkonmäellä tai sateen sattuessa kirkossa.

Seuroissa puhuvat pastori Johanna Porkola Kuopiosta, pastori Jouko Porkka Järvenpäästä, kaupunkineuvos Martti Harju Iisalmesta ja pastori Risto Pentikäinen Kiuruvedeltä.

Seurat alkavat klo 19. Lettivehnäskahvit on tarjolla klo 18 alkaen.

Järjestelyistä vastaavat Herättäjä-Yhdistyksen Kiuruveden paikallisosasto ja Kiuruveden seurakunta.

Herättäjäjuhlien ajankohta on yleensä kaksi viikkoa juhannuksesta, tänä vuonna 5.–7. heinäkuuta. Nivalassa juhlien tunnuksena on Armossa avarassa.

Ensi vuonna juhlat ovat Kauhavalla, sen jälkeen Joensuussa ja vuonna 2022 Seinäjoella