Kauneimmat Joululaulut

Kauneimmat Joululaulut Kiuruveden kirkko

Kauneimmat Joululaulut Kiuruveden kirkossa klo 17

Tule lakseutumaan joulun tunnelmaan ja laulamaan Kauneimpia Joululauluja Kiuruveden kirkkoon klo 17 ja 19. Sinulla on mahdollisuus tulla laulamaan itsellesi sopivana kellonaikana.

Tänä vuonna Kauneimmat Joululaulut soivat maailman lasten puolesta. Keräämme tapahtumassa kolehdin näille lapsille.

Tässä yksi esimerkki:

10-vuotiaan Mishelin unelma koulunkäynnistä oli vähällä jäädä toteutumatta. Mishelin kotikylässä Boliviassa ei nimittäin ole lainkaan koulua, eikä tytön olisi ollut mahdollista opiskella ilman taloudellista tukea. Mishel sai kuitenkin paikan Lähetysseuran tukemasta oppilaskodista Verena Wellsistä Caranavin kaupungissa. Oppilaskoti tarjoaa siellä asuville tytöille turvapaikan, josta käsin he voivat käydä koulua.

Mishel viihtyy hyvin Verena Wellsissä ja koulunkäynti on tytölle mieleistä. ”Tykkään koulussa kaikesta”, kertoo Mishel.

Lähetyssihteeri 60%
Kirkkokatu 8