Arkiretriitti

Arkiretriitti Pappila

hiljentymistä keskellä arkielämää

Arkiretriitti on tapa toteuttaa hiljentyminen keskellä arkielämää. Se sisältää päivittäisen mietiskelyn Raamatun tekstien äärellä. Kiuruveden seurakunta järjestää arkiretriitin Pappilassa yleensä kuukauden ensimmäisenä torstai klo 17.30-19. Aluksi vapaamuotoisesti juttelemme päivän asioista teekupposen äärellä. Sitten siirrymme retriittiosioon, jossa hiljennymme itse kukin kokoontumiskertaan valitun Raamatunkohdan äärellä n. 20 min. Voimme kirjata ylös itsellemme ajatuksia, kysymyksiä, tunteita, mitä tuo teksti minulle tänään antaa tai vain olla hiljaisuudessa itsensä kanssa. Hiljentymisen jälkeen kukin vuorollaan saa kertoa tekstin herättämistä ajatuksista. Arkiretriitissä jaamme toisillemme Jumalan meille antamia rikkauksia ilman, että käymme niistä enemmin keskustelua yhdessä. Jokaisen jakama ”eväs” on yhtä arvokasta ja avaa uusia näkökulmia Jumalan rakkauteen. Jakamisen jälkeen hiljennymme rukoukseen ja jatkamme matkaa kukin omin suuntiimme. Arkiretriitin kokoontumiset syksyllä ovat: to 4.10., 1.11., 13.12. ja keväällä 2019 3.1., 7.2., 7.3., 4.4. ja 2.5. Tervetuloa mukaan.

Iso sali

Vapaaehtoisten kiitosruokailu

Seurakunnan kaikki vapaaehtoiset tervetuloa.

Kiuruveden kirkko

messu

Kiuruveden seurakunnan pääjumalanpalvelus, johon kaikki ovat tervetulleita

Takkahuone