Tasaus-tori

Kiuruveden tori

Murtunut mieli tarvitsee toivoa. Sinä voit auttaa.

Tasaus-torilla, Kiuruveden torilla myynnissä syksyn satoa, käsitöitä ja leivonnaisia. Tasauskahvilassa tuoreet pullakahvit.

Voit tuoda tuotteita myyntiin Tasauksen hyväksi suoraan torille torstaina 20.9 tai soittaa lähetyssihteerille ja kysyä lisäohjeita.

Suomen Lähetysseura huolehtii siitä, että ihmiset saavat katastrofin tai sodan jälkeen tarvitsemaansa henkistä tukea. Myyntituotolla ja lahjoituksilla tuemme henkistä hyvinvointia tarjoamalla esim keskusteluapu, mielenterveyskoulutuksia, vertaistukea jne, mm Nepalissa ja Kolumbiassa.

Yhteystiedot Lähetyssihteeri Virpi Luotolampi p. 0400 981 071 tai virpi.luotolampi@evl.fi

Tervetuloa vaihtamaan ajatuksia ja auttamaan.

Lähetyssihteeri 60%
Kirkkokatu 8
74700 Kiuruvesi

Virpi Luotolampi on 60% lähetyssihteeri

Lapinlahden seurakuntatalo ja kirkko

Rovastikunnallinen Lähetysjuhla Lapinlahdella

EVÄITÄ elämään ja lähetystyössä jaksamiseen -lähetysjuhla. Lähtö Kiuruveden seurakuntatalon edestä klo 8.00 ja paluu n. klo 16.00.