Sukututkimus 

Sukututkimuspyynnön voit lähettää alla olevalla lomakkeella tai sähköpostiin rauni.raatikainen@evl.fi  Puhelintilauksia emme ota vastaan. Sukututkimusten toimitusaika voi olla useita kuukausia. 

Sukututkimusta varten laadittujen todistusten maksut

Sukutukimusta varten laadittujen todistusten perusmaksu on 30 euroa. Mikäli todistuksen laatimisesta aiheutuu työtä enemmän kuin 30 minuuttia, veloitetaan lisämaksua 15 euroa jokaiselta alkavalta 30 minuutilta. Jos todistuksen laatimiseen kuluu 1 tunti ja 15 minuuttia, laskutetaan asiakkaalta perusmaksu 30 euroa ja 2 x 30 minuutin ajalta 15 euroa, yhteensä 60 euroa. Todistuksen lähettämisestä peritään lisäksi toimitusmaksua 5,50 euroa.

Vanhoista jo aiemmin tehdyistä todistuksista kopion hinta on 9 €/sivu.

(Takaisin virkatodistus-sivulle)

Sukututkimustilaus

Sukututkimuspyyntöihin tarvitaan: Kenestä tietoa haetaan, nimi, sukunimi, mahdolliset aiemmat sukunimet. Syntymäaika ja -paikka jos tiedossa. Kuolinpäivä. Puolison nimi jos tiedossa ja syntymä- tai kuolinaika. Lasten syntymäaika, varsinkin jos on syntynyt Kiuruvedellä, tieto voi löytyä myös tällä tiedolla jos muuttoaikoja ei ole tiedossa. Muuttoaika milloin muuttanut Kiuruvedelle tai Kiuruvedeltä pois. (Tarkka muuttopäivä, ei riitä pelkkä vuosi), mistä muuttanut tai mihin. Selvitys siitä mitä tietoja halutaan, siis kuinka laajasti tietoa haluaa esim. vanhemmat, isovanhemmat tai sisarukset, sisarusten lapset tai pelkästään lasten syntymäajat ja nimet jos ei lasten muuttoaikoja haluta. Pyyntöön tulisi laittaa selvästi, mihin tieto rajataan. Mitä enemmän aikaa kuluu ja tiedon määrä lisääntyy, sitä enemmän selvityksen tekeminen maksaa. Alimmaisena on kohta, jolla voi rajata tilauksen mukaisen selvityksen tekemisen johon tiettyyn kestoon. Esim. sukututkimustyön keston voisi rajata vaikka 2 tuntiin tai 3 tuntiin, niin silloin ei tule tehdyksi liian suuria selvityksiä.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.

Tilaajan tiedot

Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.

Kenestä tietoja haetaan

Kenttä on pakollinen.

Sukututkimukseen käytettävä aika

Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.