KIINTEISTÖNHOITAJAN  TYÖSUHDE

Kiuruveden seurakuntaan haetaan kiinteistönhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Kiinteistönhoitajan tehtävä painottuu seurakunnan kiinteistöjen ja LVISA-laitteiden huolto- ja korjaustöihin ja ulkoalueiden kunnossapidosta huolehtimiseen sekä erilaisiin hautaustoimen tehtäviin. Tehtäviin kuuluu hautausmaanhoitajan tehtävät, työskentelyä hautausmaan työkoneilla, muita hautausmaatöitä sekä koneiden ja kaluston huoltotöitä. Lisäksi tehtäviin kuuluu jonkin verran myös suntion työtehtäviä.

Pätevyysvaatimuksena on kiinteistönhoitajan ammattitutkinto. Kokemus hautaustoimen ja suntion tehtävistä voidaan katsoa eduksi. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että yhteistyössä muiden kanssa. Arvostamme ihmissuhde- ja asiakaspalvelutaitoja sekä käytännön työn osaamista.

Kiinteistönhoitaja on hautausmaan kausityöntekijöiden lähiesimies, joten tehtävässä tarvitaan myös esimiestaitoja.

Tehtävän palkkaus on kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukainen, tehtävä kuuluu vaativuusryhmään 403, jonka vähimmäispalkka on 2 104,40 €/kk. Lisäksi maksetaan kokemuslisää työkokemuksesta riippuen. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ennen tehtävän vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta.

Hakuaika päättyy 10.1.2020 klo 12. Kiuruveden seurakunnan kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset tulee toimittaa osoitteeseen Kirkkokatu 8 A, 74700 Kiuruvesi tai s-postiin virpi.tikkanen@evl.fi. Kuoreen tai s-postiin maininta ”kiinteistönhoitajan työsuhde”.

Lisätietoja antaa 9.12. alkaen Virpi Tikkanen puh. 0400 981 078.