Kiuruveden seurakunnassa on haettavana määräaikainen diakonian- ja lapsityön virka

Kiuruvesi on perinteikäs ja moderni maalaiskaupungin seurakunta Ylä-Savossa. Seurakunnassa on mainio työporukka ja väkeä vajaat     
7 000 henkeä. 

Virka täytetään määräaikaisesti vuoden ajaksi. Tehtävään kuuluu diakoninen työ eri-ikäisten ja erilaisissa elämäntilanteissa elävien ihmisten parissa. Lisäksi tehtäviin kuuluu työskentely lapsityössä ja perhediakonia. Työ muotoutuu yhteistyössä vakinaisten viranhaltijoiden kanssa vahvuutesi ja kiinnostuksen kohteesi huomioiden. 

Kelpoisuusehtona on Kirkkohallituksen hyväksymä diakonian virkaan kelpoistava tutkinto (Kirkon säädöskokoelma nro 141). Hakijan tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Myös valmistuvat ja muodollista pätevyyttä vailla olevat otetaan huomioon. Kelpoisuuden täyttävän hakijan palkkaus 502 vaativuusryhmän mukaisesti. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Valitulta vaaditaan hyväksyttävä  lääkärintodistus sekä rikosrekisteriote. 

Kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset tulee toimittaa osoitteeseen Kirkkokatu 8 B, 74700 Kiuruvesi tai sähköisesti kiuruveden.seurakunta at evl.fi  pe 20.5.2022 klo 15 mennessä. 

Lisätietoja antavat kirkkoherra Kimmo Kivelä (ma-ke) 0400 981 065 ja seurakuntapastori Miikka Huuskonen (ke-pe) 0400 988 721.