Su 14.5. klo 10 Äitienpäivän jumalanpalvelus (Huuskonen, Kivelä, Pirkkalainen), vastuuryhmänä Lions Club Kiuruvesi

Ke 17.5. klo 15 naisten raamattupiiri, takkahuone ja Rinnekodilla perjantaina

To 18.5.

klo 10 Helatorstain messu

klo 11.30 Veisuupiiri, takkahuone

La 20.5. klo 10 Sulkavanjärven kyläkirkon hautausmaan siivoustalkoot. Kahvitarjoilu, tervetuloa!

Su 21.5.

klo 10 sanajumalanpalvelus

klo 13 seurat, Valkeisjärven laavun vihkiminen (Rauhanlahdentie)

DIAKONIA

Diakoniatoimistossa päivystys ma ja to klo 9 – 11

To 11.5. klo 14 Kesän ulkoiluringin palaveri monitoimisalissa. Sovitaan vanhusten ulkoilutuksista kesän ajalle. Jos voit tarjota aikaasi ja tukeasi, tervetuloa palaveriin.

Ti 16.5. klo 14 Rinnekodin kohtauspaikka

Tulossa to 25.5. klo 9-15 Teroituspalvelu Yhteisvastuukeräyksen hyväksi hautausmaan huoltorakennuksessa. Voit tuoda keittiön ja puutarhan työkaluja, myös lihamyllyn terät, teroitettavaksi. Teroittajana Juhani Saastamoinen. Hinta 2-5 € / työkalu, työnmäärästä riippuen. Käteismaksu, kiitos!

LÄHETYSTYÖ

Su 14.5. klo 11-13 äitienpäivälounas, katso ilmoitus takasivulla

Ma 15.5. klo 14 lähetyspiiri monitoimisalissa (huom. aika), vieraana Pia Pyhtilä Suomen Lähetysseurasta. Kahvitarjoilu.

MUSIIKKITYÖ

Ke 10.5. klo 18 Kirkkokuoron kevään viimeinen harjoitus seurakuntatalolla. Kahvitarjoilu.

To 12.5. klo 18.30 kevätlaulujen ilta Korvikon kylätalolla. Kahvitarjoilu. Laulamassa ja laulattamassa kanttorin lisäksi kirkkoherra Kimmo Kivelä.

PERHETYÖ

To 11.5 klo 16 – 18 perhekerhojen päättäjäiset Hyvölänniemessä.  Toimintaa, yhdessäoloa, herkuttelua. Olemme ulkona, mutta myös sisätilat ovat käytössä. Mukana Kiuruveden seurakunta ja Kiuruveden MLL

VARHAISNUORISOTYÖ

Ke 10. ja 17.5. klo 16 Safkasankarit kokkikerho, kasvatuksen tilat