Kiuruveden kirkonmäellä herättäjäjuhlille lähtöseurat

25.6.2018 10.59

Kiuruvedellä kokoonnutaan jälleen heinäkuun ensimmäisellä viikolla herättäjäjuhlille lähtöseuroihin. Juhlat ovat tänä vuonna Tampereella.
Juhlille lähtöseurat pidetään keskiviikkona 4. heinäkuuta, entiseen tapaan kirkonmäellä tai sateen sattuessa kirkossa.
Seuroissa puhuvat kappalainen Lauri Kastarinen Kuopiosta, rovasti Osmo Korkalainen Nilsiästä, agronomi Valvatti Remes-Siik Oulusta ja pastori Pasi Hyytiäinen Kiuruvedeltä.
Kastarisen sukujuuret ovat Kiuruveden Rytkyllä, Korkalainen on seurakunnan entinen kirkkoherra, Remes-Siik lähtöisin Kiuruvedeltä ja edelleen kesäkiuruvetinen sekä Hyytiäinen virkavapaalla oleva seurakuntapastori.
Seurat alkavat klo 19. Lettivehnäskahvit on tarjolla klo 18 alkaen.
Järjestelyistä vastaavat Herättäjä-Yhdistyksen Kiuruveden paikallisosasto ja Kiuruveden seurakunta.
Herättäjäjuhlien ajankohta on yleensä kaksi viikkoa juhannuksesta, tänä vuonna 6.–8. heinäkuuta. Ensi vuonna juhlat ovat Nivalassa, sen jälkeen Kauhavalla ja Joensuussa.