comes

Kuorot

Kirkkokuoro perustettiin v. 1911. Kuoron tärkein tehtävä on toimia avustajana jumalanpalveluksissa. Kuoro esiintyy erilaisissa tilaisuuksissa sekä järjestää omia konsertteja ja iltamusiikkeja.

Jos sopivan haastava, mutta hauska kuorotoiminta kiinnostaa, ota yhteyttä kanttoriin tai tule keskiviikkona klo 18 harjoituksiin seurakuntatalolle. Tiesitkö, että tutkimusten mukaan kuorolaululla on terveyttä ylläpitävä vaikutus? Ja yhdessä laulaessa arjen huoletkin unohtuvat!

Kirkkokuoroa johtaa seurakunnan kanttori, puh. 0400 981 068.

Cantus firmus on Kiuruveden seurakunnan ja lukion yhteinen nuorisokuoro. Kuoron ohjelmistoon kuuluu monenlaista musiikkia, esiintymistilaisuuksien mukaan. Kuoroa johtaa musiikin opettaja Anna-Mari Svärd. Laulamisesta kiinnostunut nuori, tervetuloa mukaan kokeilemaan kuorolaulua!