Isänpäivälounas

Iso sali

Tervetuloa maukkaalle Isänpäivälounaalle yhdessä perheen kanssa, ystävän seurassa tai yksin.

Tarjoamme: Kermainen possun palapaisti, perunat ja hunajauunijuurekset, punajuuri aurajuustopaistos, lohi- ja vihersalaatti, puolukkahillo, leivät ja juomat, kahvi ja täytekakku.

Hinta: 16€/aikuiset, 8€/opiskelijat ja nuoret/lapset ja 6.v ja alle ilmainen.

Tuotto ohjataan lähetystyöhön mm. Boliviassa ja Nicaraguassa, lasten kouluttamiseen, terveydenhuoltoon vähäosaisten parissa ja naisten aseman parantamiseen.

Lähetystyön myyntipöydästä ideoita joululahjoiksi ja lapsille leikkinurkkaus. Tervetuloa.

Virpi Luotolampi
Lähetyssihteeri 60%
Kirkkokatu 8
74700 Kiuruvesi

Iso sali

PIPLIASEURAN -terveiset

Tule kuulemaan ja katsomaan terveiset lukutaitotyöstä

Lähetyspiiri

Lähetyspiirissä alkuhartaus, kuulemme ajankohtaistietoa lähetyksestä, keskustelua ja vierailijoita.

Lähetyspiiri