Lähde kanssamme Pietariin ja Viipuriin 14.9 - 17.9.2017

to 14.9. kello 06.00 - su 17.9. kello 22.00

Venäjä, Pietari ja Viipuri

Iisalmen rovastikunnan lähetystyöryhmän järjestämä syysretki

Lähde kanssamme mielenkiintoiselle matkalle 4 päivää ja 3 yötä.

Majoitumme Keltossa, Inkerin kirkon teologisessa instituutissa 2 yötä ja Viipurissa hotellissa yhden yön.

Matkakohteena ovat mm.kiertoajelua Pietarin miljoonakaupungissa, tutustuminen Inkerinkirkon keskukseen ja Marian kirkkoon, käynti Iisakin kirkossa.

Viipurissa tori, pyöreä torni, kauppahalli, Pietari-Paavalin kirkko ja Dikoni katulasten päiväkoti.

Suomeen palaamme kaunista Terijoen rantatietä pitkin sunnuntaina 17.9.2017.

Kuljetuksesta vastaa Pielisenlinja Oy.

Hinta 339€/hlö. Yöpymiset 2 hengen huoneissa. Hintaan sisältyy matkat, majoitukset, aamupalat ja viisumi (turistiviisumi). Matkalaisen omaksi kustannukseksi muodostuvat: voimassa oleva passi (täytyy olla voimassa 6 kk matkan jälkeenkin), matkavakuutus, ruokailut (ruokapaikat valittu etukätee) N. 10 - 15€/hlö/ruokailu (lounas/päivällinen) ja välipalat. Omakustanteiset rokotukset oman tarpeen mukaan. Linja-auto on matkalla mukana koko ajan.

Matkalle sopii mukaan 18 ensimmäistä ilmoittautunutta.

Matkaoppaana toimii diakonissa Maija Antikainen, puhuu venäjän kieltä.

Lisäksi mukana matkan järjestäjänä Kiuruveden seurakunnan lähetyssihteeri Virpi Luotolampi.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut matkasta 14.7.2017 mennessä Virpi Luotolampi 0400 981 071 tai virpi.luotolampi@evl.fi

Matkan maksamisen eräpäivä on 28.7.2017, laskut ja matkakirje tulevat postin kautta jakeluna jokaiselle matkalle ilmoittautuneelle. Ilmoittautumisen jälkeen perumiset vain lääkärintodistusta vastaan.

Lähtö Iisalmesta Iisalmen seurakuintatalon edestä to. 14.9.2017 klo 6. Paluu samaan paikkaan su. 17.9.2017 n. klo 22.

Matkan järjestää Iisalmen rovastikunnan lähetystyöryhmä.

Iisalmen rovastikunnan lähetystyöryhmä

Virpi Luotolampi
Lähetyssihteeri 60%
Kirkkokatu 8
74700 Kiuruvesi

Lähetyspiiri

Lähetyspiirissä alkuhartaus, kuulemme ajankohtaistietoa lähetyksestä, keskustelua ja vierailijoita.