Yhden hinnalla - Kirkon Nuorisopäivät

Yhden hinnalla - Kirkon Nuorisopäivät

Tampere

Ilmoittautuminen on päättynyt

Yhden hinnalla (Kirkon Nuorisopäivät) pidetään tänä vuonna Tampereella 5.-7.5.2017.

Perinteiseen tapaamme järjestämme retken tapahtumaan. Lähtö tulee olemaan perjantaina viimeistään puolen päivän aikaan ja paluu illalla sunnuntaina.

Pyrimme saamaan leirikeskusmajoituksen, jolloin retken hinta on 60 euroa. Mikäli emme saa majoitusta leirikeskukseen, laskee retken hinta hieman. Leirikeskusmajoitukseen kuuluu aamupala, mutta ei iltapalaa.

Lisäksi ilmoittautuja voi valita ottaako rannekkeen Särkänniemeen. Sen hinta on 18 euroa (puolipäiväranneke, voimassa klo 12-16). Tapahtuman päättymisen jälkeen käymme siis Särkänniemessä ja kotimatka alkaa noin klo 15-16.

Mukaan mahtuu 25 osallistujaa.

Huom! Jos et ota ranneketta Särkänniemeen, retken hinta on tuo 60 euroa ja rannekkeen kanssa 78 euroa. Muista tehdä valintasi ilmoittautumisen yhteydessä.

Ruokailuista jokainen vastaa tapahtuman aikana itse. Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista varata myös ruokailu lauantaiksi 8 euron hintaan; ruokalistalla on: Broilerkastike, riisi, salaattipöytä, leipä, levite ja juoma. Kasvisvaihtoehto on myös tarjolla.

Eli: perushinta retkelle on 60 euroa ja Särkänniemen passi nostaa hintaa 18 eurolla ja ruokailu lauantaiksi 8 eurolla.

Ilmoittautumisaika päättyy torstaina 6.4.2017 klo 23.

Alle 18 vuotiaan tulee toimittaa seurakunnan nuorisotoimistoon vapaamuotoinen huoltajan suostumus retkelle osallistumiseen ennen ilmoittautumisajan päättymistä.

Ilmoittautuminen on sitova ja sen voi perua vain ilmoittautumisaikana (viimeistään 6.4.2017).

Yhden hinnalla tapahtumasivut

Tampereen seurakunnat, Nuori Kirkko ry

Matti Nevalainen
Kirkkokatu 8
74700 Kiuruvesi

ti 2.5. 18.00 -20.30

Pappila

Nuorten Elokuvailta

Nuorten elokuvaillassa liitymme mukaan reformaation juhlavuoteen.