Rippikoulu

Ripari on seikkailu, jonka voit kokea vain kerran. Se on seikkailu, jossa pohditaan elämän suuria ja pieniä asioita.
Miksi ja millainen?

Kiuruveden riparit löytyvät nyt Instagramissa nimellä "kiururiparit". Ensimmäinen rippikoulu joka pääsi esille oli Talvirippikoulu 2016.

Rippikouluilla on nyt myös oma sivu Facebookissa.

Rippikoulu on evankelis-luterilaisen kirkon kasteopetusta. Tutustut sen kirkon uskoon, johon sinut kasteessa liitettiin. Rippikoulussa voit pohtia yhdessä muiden kanssa elämään ja uskoon liittyviä asioita.

Voit käydä rippikoulun ryhmässä tai yksityisesti, leiri-, päivä- tai iltarippikoulussa. Jos pidät liikunnasta, voit mennä liikuntapainotteiseen rippikouluun tai vaikkapa vaellusriparille. Vaikka rippikouluja on monenlaisia, voidaan rippikoulu aina tiivistää kolmeen sanaan: elämä, usko ja rukous.

Rippikouluista voit kysellä lisää työntekijöiltä.

Rippikoulusta on mahdollista taludellisen tilanteen vuoksi saada myös vapautus tai alennus rippikoulumaksusta. Emme halua, että rippikoulu jää keneltäkään taloudellisten syiden vuoksi käymättä.

Konfirmaatiotilaisuus Kiuruveden kirkossa
Konfirmaatiomessu Kiuruveden kirkossa
Rippikouluryhmä albat päällä kirkon etuosassa
Konfirmoidut nuoret yhteiskuvassa.