Tule mukaan - sinut on kutsuttu lähetystyöhön

Lähetystyön on kristinuskon sanoman eteenpäin viemistä sanoin ja teoin. Se on Jeesuksesta kertomista lähellä ja kaukana, se on ihmisten auttamista Jeesuksen lähimmäisenrakkauden oppien mukaan.

Jokainen seurakuntalainen voi ottaa vastuuta omalla tavallaan, mm. rukoilemalla, neulomalla, leipomalla, laulamalla, kokoamalla teltan eri tilaisuksiin jne. Toiset lähtevät ja toiset saavat olla lähettämässä.

Tule mukaan, sinut on kutsuttu.

Lähetyskäsky Raamatussa:

Jeesus sanoi: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti." (Matteus 28:18-20)

In English:

Jesus came to them and said: "All authority in heaven and on earth has been given to me. Therefore go and make disciples of all nations, babtising them in the name of the Father and of the Son and of the Holy Spirit, and teaching them to obey everything I have commanded you. And surely I am with you always, to the very end of the age." (Matthew 28: 18-20)

Lähetysjuhlat Kuopiossa

"Rakasta minua nyt" lähetysjuhlat Kuopiossa 25.-27.5.2018. Teemme Iisalmen rovastikunnan retken Lähetysjuhlille 26.5.2018. Lähtö Kiuruvedeltä klo 08.00. Katso alasivu Ajankohtaista - Lähetyksen kevät.

Varaa aika jo kalenteriisi ja lähdetään yhdessä juhlimaan.

Lisätietoja Virpi Luotolampi p. 0400 981 071 tai virpi.luotolampi@evl.fi.

Puuhevosia ja miehiä, jotka ovat hevoset tehneet
Ukkopiiri. Ja hevoset.
Lähetyssihteeri 60%