Diakonia

Diakoniatyö on kristillisestä rakkaudesta lähtevää palvelua, joka kohdistuu erityisesti niihin ihmisiin, joihin muu apu ei yllä. Olemme tukena ihmisten arjessa. Kirkkolain mukaan diakonia eli vastuu lähimmäisestä kuuluu kaikille ihmisille.

Työntekijät

Kiuruveden seurakunnassa on kaksi viranhaltijaa: diakoni Maritta Nevalainen ja diakoni Tanja Reinikainen. Diakoniatyötä ohjaa Diakoniatyön johtokunta.

Asiakastyön lisäksi diakonia järjestää kerho-, retki- ja leiritoimintaa. Diakoneihin voi ottaa yhteyttä elämän erilaisissa kriisitilanteissa. Annamme tukea ja etsimme apua yhdessä asiakkaan kanssa. Teemme yhteistyötä eri järjestöjen ja viranomaistahojen kanssa.

Diakoniatyötä tekee suuri joukko vapaaehtoisia työntekijöitä

Heitä on ryhmien ohjaajana, ystäväpalvelijoina, tukihenkilöinä, emäntien tehtävissä, myyntitykkeinä tapahtumissa, yhteisvastuukerääjinä ym. lukemattomissa tehtävissä.

Torintuvan kirpputorin ja vapaaehtoistyönkeskuksen p. 045-233 4101

SPR:n ja srk:n ystäväpalvelu toiminnan yhteishenkilönä toimii
Anja Ruotsalainen p. 050 5459046

Työtä ja tehtävää löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Mikäli sinulla on aikaa, etkä tiedä, mitä sillä tekisit - tule mukaan joukkoomme. Palkkaa emme voi maksaa rahassa, mutta tarjoamme ikimuistoisia elämyksiä ja muistoja.

Tervetuloa!

Tekoja-teksti, neljä toisiaan kohti kurkottavaa kättä ja KIRKON ULKOMAANAPU-teksti
Kirkon Ulkomaanapu auttaa erilaisissa kriiseissä ympäri maailmaa
Tyylitelty sydän ja risti