Oman seurakunnan diakoniatyöntekijät voivat auttaa erilaisissa elämän ongelmatilanteissa

Kiuruveden ruoka-apu

Kiuruveden ilmaisruokajakelun nimi on muuttunut Kiuruveden Ruoka-avuksi. Ruoka-apu Työttömien ruokalan tiloissa on avoin kaikille vähävaraisille. Jakelu on joka toinen maanantai  klo 13.00, jolloin alkaa vuorolappujen jako. Jaamme erilaisia elintarvikkeita hakijan omaan käyttöön niin kauan kuin ruokaa riittää. Oma kassi mukaan!

Ruoka-apuun lahjoittaa elintarvikkeita K-supermarket, K-market, S-market, ABC-liikenneasema ja Itämaidon myymälä. Lämmin kiitos lahjoituksista.

järj. Kiuruveden työttömät, Päiväkeskus Pysäkki, Kiuruveden helluntaiseurakunta ja Kiuruveden ev.lut.seurakunta

Mistä apua

Palveleva puhelin, puh. 01019-0071

- suuntanumeroa ei tarvita

- päivystys on su-to klo 18-01, pe-la klo 18-03

Kuopion kriisikeskus

Takuu-säätiö auttaa velka ongelmissa.

Peliriippuvuus

Peluuri

Perheneuvonta

Kuopion seurakuntien perheasiain neuvottelukeskuksella on vastaanotto yläsavolaisia varten Iisalmessa (Ilvolankatu 14b) kahtena päivänä kuukaudessa. Vastaanotto on joka toinen tiistai klo 8.00-16.00. Vastaanottoa hoitaa perheneuvoja Irene Venejärvi. Perheneuvonta on maksutonta.

Asiakkaaksi hakeutuminen: vastaanottosihteeri puh. 040 4848 480, puhelinajat ma-pe 9-11

Päihteet ja muut riippuvuudet
Päihdelinkki