Oman seurakunnan diakoniatyöntekijät voivat auttaa erilaisissa elämän ongelmatilanteissa

Kiuruveden ruoka-apu

Kiuruveden ilmaisruokajakelun nimi on muuttunut Kiuruveden Ruoka-avuksi. Ruoka-apu Työttömien ruokalan tiloissa on avoin kaikille vähävaraisille. Jakelu on joka toinen maanantai  klo 13.00.  Jaamme erilaisia elintarvikkeita hakijan omaan käyttöön niin kauan kuin ruokaa riittää. Oma kassi mukaan!

Ruoka-apuun lahjoittaa elintarvikkeita K-supermarket, K-market, S-market, ABC-liikenneasema, Tokmanni ja Itämaidon myymälä. Lämmin kiitos lahjoituksista.

järj. Kiuruveden työttömät, Päiväkeskus Pysäkki, Kiuruveden helluntaiseurakunta ja Kiuruveden ev.lut.seurakunta

Mistä apua

Kuopion kriisikeskus

Takuu-säätiö auttaa velka ongelmissa.

Peliriippuvuus

Peluuri

Perheneuvonta

Kuopion seurakuntien perheasiain neuvottelukeskuksella on vastaanotto yläsavolaisia varten Iisalmessa (Ilvolankatu 14b) kahtena päivänä kuukaudessa. Vastaanotto on joka toinen tiistai klo 8.00-16.00. Vastaanottoa hoitaa perheneuvoja Irene Venejärvi. Perheneuvonta on maksutonta.

Asiakkaaksi hakeutuminen: vastaanottosihteeri puh. 040 4848 480, puhelinajat ma-pe 9-11

Päihteet ja muut riippuvuudet
Päihdelinkki